Kerestešová z Ordinace a Vyprávěj: Celá rodina je naruby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kerestešová z Ordinace a Vyprávěj: Celá rodina je naruby!

Andrea Kerestešová Růžičková získala
Andrea Kerestešová Růžičková získala  (Instagram)

Kromě herectví a fotografování začala fušovat i do módy. Andrea Růžičková (35), za svobodna Kerestešová, navrhla svou kolekci oblečení pro celou rodinu. Dvojnásobná maminka zapojila do kampaně nejen dvouletého syna Tobiáše a šestiměsíčního Jáchyma, ale 
i jejich tatínka Mikoláše Růžičku (41).

Jako první z jejího návrhu vznikly jarní čepice, dále domácí obleky, jednoduché tričko s šátkem, sukně a šaty. „Základním prvkem pro mě a mou rodinu je vždy pohodlí. Proto kousky z této kolekce jsou maximálně příjemné a můžete v nich stylově na schůzku nebo jen odpočívat doma,“ popsala hvězda seriálů Vyprávěj a Ordinace v růžové zahradě 2.

Vlastní fotky

Svou kolekci nazvala poněkud netradičně #nARuby. „Tento název jsme zvolili, jelikož celý svět je tak trochu naruby. A tak jsme symbolicky oblečení navrhli jakoby obráceně,“ vysvětlila deníku Aha! Andrea. Kampaň si nafotila sama a modely nemusela hledat daleko. Před objektiv si postavila manžela a oba syny.

Eva z Vyprávěj Andrea Růžičková: Pohlaví druhého dítěte bude pro nás překvapení!

Video se připravuje ...

Udělej si sama

Zakladatelka módní značky Darina Šťastná oslovila herečku právě proto, že mají stejné názory na rodinu a rádi ladí oblečení se svými malými nezbedy. „Toužila jsem být stylově sladěná se svým synem, abych mu byla zase o kousek blíže, ale trh nenabízel nic, co by mě oslovilo. A najednou manžel vyslovil – když něco chceš, udělej si to sama. A tak jsem se do toho pustila,“ prozradila Aha! zakladatelka značky.

Andrea Kerestešová prozradila, jak vznikla fotka jejího těhotenského břicha!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.