Britové spílají Harrymu a Meghan: Neuvěřitelná drzost »vypečeného« párečku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Britové spílají Harrymu a Meghan: Neuvěřitelná drzost »vypečeného« párečku

Harry s Meghan udělali na královnu podraz
Harry s Meghan udělali na královnu podraz (archiv)

Chtěli se oddělit od královské rodiny, Alžběta II. proto jejich požadavkům vyhověla. Ovšem jen za určitých podmínek. Že už více nebudou používat značku Sussex Royal, která se pro ně měla stát prostředkem k lukrativním ziskům. Jenže oni se loga s korunkou nevzdali! Čímž vyvolali hotové pozdvižení.

„Dejte tu korunku pryč. Žádné kralování, žádná korunka!“ bouří se prý obyvatelé britských ostrovů. Už v únoru schvalovali rozhodnutí královny, že se Harry a Meghan budou muset zříci všech královských výsad. „Velmi dobře, madam!“, hodnotili tenkrát její verdikt Britové.

Jenže drzost vévodů se Sussexu překračuje jasně definované hranice. Z pohodlí svého luxusního hollywoodského sídla totiž poslali pochvalný dopis charitativní organizaci StreetGames, která se v době nejhlubší koronavirové krize podílela na rozvozu jídel po Londýně. Dopis opatřili právě logem Sussex Royal, kde se nad počátečními písmeny jejich jmen tkví koruna, komentuje jejich zpupné chování web Expres.cz.

Video se připravuje ...

„Okamžitě musí dát pryč korunu z toho ‚M‘ loga,“ rozčílil se jeden z tisícovek Britů a tak trochu si rýpl do Harryho podpantofláctví, protože logo Sussex Royal je ve skutečnosti složeninou písmen M a H, nikoliv jen M.

„Žádné královské povinnosti, žádná korunka!“ přitakal další.

Odhoďte korunu, už nepatříte ke královské rodině. To je to, co jste chtěli, takže se k ní přestaňte kompletně hlásit, a ne že si budete vybírat jen ta spojení s rodinou, která se vám hodí,“ vyzývá Harryho a Meghan jiný diskutující.

Nešťastná královna: Harry, opusť Meghan! A manžel Pilarové o bolestech před smrtí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
24. 6. 2020 • 15:37

Svět se řítí do záhuby,když se k moci dostanou takové zjevy jako je Harry a to jeho namyšlené míšenské ego.

rannirosa
24. 6. 2020 • 15:28

Harry je obycejny Jidas aby zradil svoji vlastni rodinu. Diana ho privedla do kralovske rodiny jako bastarda, ale i tak ho princ Charles prijal za sveho. Meghan chce byt americkou prezidentkou? Ta je pripad na psychiatricke leceni.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.