Rafinovaná léčka Meghan: Důmyslné zahlazení stop před královnou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Rafinovaná léčka Meghan: Důmyslné zahlazení stop před královnou?

Byl to od Meghan promyšlený tah?
Byl to od Meghan promyšlený tah? (profimedia.cz, AP, archiv)

Vévodkyně ze Sussexu, která dnes slaví 39. narozeniny, jednala ve chvíli, kdy si k sobě přivábila prince Harryho (35) velmi rychle. Zřejmě proto, aby vypadala před královnou lépe, bryskně měnila i informace, jimiž se prezentovala oficiálně na internetu.

Dříve se označovala kromě herečky ještě za modelku. Jenže bezprostředně poté, kdy se o ní měl dozvědět svět poprvé v souvislosti s mladším z britských princů, stala se z ní náhle filantropka a bojovnice za lidská práva. Informace o tom, že nejen rodnou Británií milovaný princ Harry randí s Američankou Meghan Markleovou, se na veřejnost dostala na podzim roku 2016.

Meghan Markleová o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...

Krátce předtím se profil princovi tehdy nové lásky dočkal zajímavých změn. Být ochránkyní slabých a nemocných je totiž mnohem působivější než vykonávat pouhou roli modelky, jak píše Blesk.

Co z Wikipedie rovněž zmizelo, je věta o tom, že Meghan Markleová byla hosteskou, která v americké verzi televizní soutěžní hry Deal or No Deal držela kufřík číslo 24. To zkrátka není stopa hvězdné kariéry. Obzvlášť pro zapálenou bojovnici ženských práv, jakou teď manželka prince Harryho je.

Proč si rebelové Harry a Meghan nikdy finačně nepohorší. Podívejte se na video: 




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.