Svědectví Arturovy chůvy o Ivetě: Zápach tlumila parfémy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Svědectví Arturovy chůvy o Ivetě: Zápach tlumila parfémy

Princezna českého showbyznysu Iveta Bartošová (†48) zažila po boku producenta Jiřího Pomeje (†54) pohádkovou svatbu. Na pohled vypadali novomanželé velmi šťastně, ale ve skutečnosti bylo všechno jinak, tedy alespoň z Ivetiny strany. Své tehdejší chůvě Zlatě Goldě Novákové se svěřila s tím, že Pomeje ji odpuzuje svým pachem a nad sňatkem pochybovala.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Dianthos
26. 04. 2024 08:37

Zlata Nováková je odporný člověk. Psát knihu o intimitě druhých lidí, nota bene po jejich smrti, kdy se nemohou bránit, by nemělo být dovoleno. Jako zaměstnanec by měla zachovávat mlčenlivost. Navíc si opravdu může vymýšlet jenom kvůli tomu, aby ten její blábol lidé kupovali. Pro peníze všechno, že?
Služka má psát o svém životě. Ne o životě těch, kterým nesahá ke kotníkům.

bella.
25. 04. 2024 21:37

Golda je kráááá.va nebeská .
Vždycky jsem říkala, že měl odtud vyreklamovat malého Artura Štajdl dřív!
Golda se moc nepřetrhla , ale měla se tam skvěle. Když nebyla Iveta naštvaná a arogantní tak byla mimo.Věčně v rauši .A v tom příadě si tam mohla dělat Golda co chtěla.Alkoholik si stejně nic nepamatuje.A Artur se měl taky " skvěle ", všechno se mu dovolilo, aby měla Iveta a i Golda pokoj.Že se ta Golda nestydí.I on byl jejím zaměstnavatelem, loyální ona být musí.Asi ji štve, že to v životě nedotáhla dál, než jen na hospodyni a chůvu a potřebuje asi prachy

lekno
25. 04. 2024 15:17

Kdybych byla já chúva syna Ivety B. a ona se mi svěří s touto intimní informací - nikdy bych něco takového nezveřejnila do nějaké knihy. A protože Golda zveřejnila, vidím 2 možnosti –
a/ Měla potřebu poskytnout veřejnosti tuto nepříjemnou info o jejich vztahu, sama ví nejlépe – proč.
b/ Není pravda, vymyslela si to, také ví sama - proč.
V obou případech mi přijde odpuzující, že takhle soukromou věc zveřejňuje do knihy.. Mám pocit, že Iveta byla celkem náročná na své partnery i ohledně intimity. Těžko by asi chtěla chlapa do manželství, který jí nevoní, jak se říká.. To málo zde uvedené z díla té paní o Ivetě – stačí mi, abych věděla, co si mám myslet o autorce Goldě i o její knize.

milan59
26. 04. 2024 07:12

Bohužel za many many udělají lidi cokoliv . Že tu paní HANBA NEFACKUJE !!!

Jitka Dittrichová
26. 04. 2024 22:37

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.