Trump se pustil do Harryho a Meghan: TO MANŽELSTVÍ SE ROZPADNE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Trump se pustil do Harryho a Meghan: TO MANŽELSTVÍ SE ROZPADNE!

Trump vzkázal Harrymu a Meghan, že jim ochranku nezaplatí. S tím ani nepočítali
Trump vzkázal Harrymu a Meghan, že jim ochranku nezaplatí. S tím ani nepočítali (archiv)

Chování prince Harryho je ostuda, královna by mu měla sebrat všechny tituly. A jeho manželství s Meghan? Nevydrží... Takhle příkře se do vnuka britské královny Alžběty II. (96) veřejně opřel exprezident USA Donald Trump (75).

Jde o další část jeho »rozhovoru bez cenzury« s moderátorem Piersem Morganem (57), který je dlouhodobým kritikem jak Trumpa, tak i Harryho (37) a jeho americké ženy Meghan (40). Výjimečně si tedy padli do noty. „Myslím, že Meghan vodí chudáka Harryho za nos. A že je ostuda, jak se Harry chová ke své rodině a především ke královně,“ nebral si Trump servítky. S královnou se setkal v časech svého prezidentování a dodnes na setkání s ní rád vzpomíná. „Jediné, co bych královně vyčetl, je, že ho nezbavila všech titulů. Británie je velká země a Harry se k ní chová velmi špatně,“ zdůraznil Trump.

Donald Trump opouští Bílý dům

Video se připravuje ...

„Nakonec Harryho přestane to věčné komandování bavit – nebo si Meghan najde někoho jiného,“ zavěštil si Trump. „Myslíte, že se rozejdou?“ nadhodil moderátor ochotně udičku. „Ano, skončí to, ale ne dobře. Jen by mě zajímalo, jestli se pak Harry připlazí s prosíkem zpátky do Londýna,“ spekuloval miliardář. Tvrdil dokonce, že za současného stavu věcí by měl mít princ zákaz vstupu do Británie.

Vše pro image

Harry a Meghan loni v březnu v pořadu Oprah Winfreyové (68) označili královskou rodinu za spolek rasistů a od té doby spolu nemluvili až do předminulého čtvrtka, kdy manželé tajně navštívili panovnici na hradě Windsor, kde snad došlo k nějakému usmíření. Vědomi si kritiky za jejich chování, najali si Harry a Meghan PR poradkyni Mirandu Barbotovou, která kdysi napomohla znovuzvolení Baracka Obamy (60) prezidentem. „Vůbec bych se nedivil, kdyby Meghan nakonec chtěla vstoupit do politiky,“ prozradil deníku Mirror jeden Harryho přítel, který si nepřál být jmenován.

Blesk Podcast: Harryho k alkoholu a večírkům přivedl William, říká spisovatel Robert Lacey

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.