Těžká rána pro Harryho a Meghan! Odveta Williama a Kate? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Těžká rána pro Harryho a Meghan! Odveta Williama a Kate?

Tyhle párečky se očividně nemohou ani cítit!
Tyhle párečky se očividně nemohou ani cítit! (archiv)

Královskou rodinu čekají velké změny. Tou hlavní je bezpochyby stěhování, které bude mít dopad na většinu členů rodiny, a to včetně prince Harryho. Toho však do svých plánů jaksi opomněli začlenit...

Dříve by se k tomuto kroku neuchýlil, časy se ovšem mění, a tak se princ Charles (73) rozhodl, že se Buckinghamský palác stane jednoho dne domovem následníka trůnu. Jak podle serveru život.pluska.sk tvrdí, je to přeci jen symbol monarchie v hlavním městě. Většina členů rodiny nemá palác v lásce, ale tradice mají zkrátka navrch.

Blesk Podcast: Princi Charlesovi se stýská po Harrym, říká Robert Lacey

Video se připravuje ...

I jeho syn William (39) chce opustit svůj současný domov. Kensingtonský palác by poté fungoval jako pracovní sídlo, domovem by nazývali hrad Windsor. Tím by však hodil vidle do plánů svého bratra, prince Harryho (37), a jeho manželky Meghan Markle (40). Přestože nyní společně žijí ve Spojených státech, v minulosti žádali královnu, aby se jednoho dne na Windsoru mohli usadit právě oni. Alžběta II. (95) však tento návrh smetla ze stolu, a tak jsou budoucí obyvatele hradu zřejmě určeni.

Blesk Podcast: Harryho k alkoholu a večírkům přivedl William, říká spisovatel Robert Lacey

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
12. 6. 2022 • 02:33

Prolhaná esa ze Spojených Států si už rozhodně nemohou dělat nejmenší nárok ani na přestěhování do kůlny na královských pozemcích a ne na hrad Windsor.Zřejmě jediná prasvda ve vaqšem článku je že si tento historický klenot vybrala Meghan už v době kdy milostivě působila v královské rodině a královna s ní vyběhla.Jinak i kdyby se tam William a Kate nastěhovali místa by tam bylo ještě hafo,Windsor má 1000 místností,je to největší trvale obydlený hrad světa.Naproti tomu William a Kate se tam poměrně určitě stěhovat nebudou,pokud se přestěhují na Windsorské panství uvažuje se buď o Adelaide Cottage nebo o Fort Belvedere ale ne přímo o hradu.Takže váš ctěný titulek je zas totální odpad.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.