Válka vévodkyň graduje: Kate zasadila Meghan tvrdou ránu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Válka vévodkyň graduje: Kate zasadila Meghan tvrdou ránu!

Vévodkyně Kate si zažila šikanu
Vévodkyně Kate si zažila šikanu (profimedia.cz)

Doma je doma. Co když ani tam člověk nenachází pochopení? Podobné situaci čelí Meghan Markleová (40), která se ani v USA nesetkává s přízní. Vévodkyni Kate (40) naproti tomu vítají Američané s otevřenou náručí!

Průzkum hovoří jasně. Čísla jdou na ruku vévodkyni z Cambridge, která je v USA o více jak polovinu oblíbenější než Meghan Markleová. Podle britského bulvárního deníku The Sun upřednostňuje manželku prince Williama (39) 68,2 % obyvatel, kdežto Meghan pouze 31 %. Její obliba rapidně klesla po nechvalně známém rozhovoru, který poskytla oblíbené moderátorce Oprah Winfreyové (68).

Blesk Podcast: Princi Charlesovi se stýská po Harrym, říká Robert Lacey

Video se připravuje ...

Je tedy jasné, kdo je u Američanů oblíbená vévodkyně. Pro Kate je to mimořádně dobrá zpráva, jelikož se svým manželem plánují do USA cestu poprvé od roku 2014. „Kate se stala ještě větší superhvězdou bez toho, aby sem vůbec vkročila,“ cituje amerického královského komentátora Andresena slovenský web život.pluska.sk.

Blesk Podcast: Harryho k alkoholu a večírkům přivedl William, říká spisovatel Robert Lacey

Video se připravuje ...

„Ztělesňuje všechno, co Američané očekávají od princezny předurčené stát se královnou - krása, půvab, královské chování a schopnost spojovat,“ shrnul důvody její popularity. O Meghan se naopak vyjádřil velmi stroze. „Meghan chce být královnou Ameriky. Ale nikdy nebyla méně populární,“ dodal.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.