Utajená sestra Willama a Harryho: O jejím osudu rozhodne Charles | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Utajená sestra Willama a Harryho: O jejím osudu rozhodne Charles

Princ Harry promluvil o svém vztahu s Charlese a bratrem Williamem
Princ Harry promluvil o svém vztahu s Charlese a bratrem Williamem (archiv)

Britská královská rodina se v poslední době postarala hned o několik skandálů. A teď vypustili ven další. Princ William (39) a Harry (37) mají utajenou nevlastní sestru Lauru Lopesovou (44).

Královská rodina má širší kořeny, než se může na první pohled zdát. Všichni znají především ty hlavní členy, jako je královna Alžběta II., princ Harry, princ William a další. Málokdo ale zná potomky vévodkyně z Cornwalu Camilly (74).

Podcast: Bál jsem se, aby Havlův pes nepokousal královnu, přiznal protokolář Sklenář

Video se připravuje ...

Ta byla ještě před svatbou s princem Charlesem (73) vdaná za důstojníka britské armády Andrewa Parkera Bowlese (82). A právě s ním má Camilla dvě děti – syna Toma (47) a dceru Lauru (44). Dcera se spojování s královskou rodinou vyhýbá, je šťastně vdaná a má 3 děti. O žádnou slávu nestojí. Nicméně to se může změnit. Po smrti královny Alžběty II. totiž usedne na trůn princ Charles a coby nový král může z Laury udělat hraběnku nebo dokonce vévodkyni!

Blesk Podcast: Princi Charlesovi se stýská po Harrym, říká Robert Lacey

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
12. 2. 2022 • 22:06

Můžete prosím definovat slovo "utajená"?Laura byla na Camillině svatbě s Charlesem,je i na svatební fotografii ,na její svatbě se spolu poprvé oficiálně ukázali William a Kate jako pár, její dcerka Eliza byla družičkou na jejich svatbě a existuje i dost fotografií z Trooping the Colour nebo veřejných akcí kde se Laura s dětmi objevila aby buď Camille zamávali nebo objímali Charlese a prohlíželi si jeho skotský oblek.Utajená?To jste vycucli ze stejného prstu jako to že by mohla dostat nějaký šlechtický titul?A proč?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.