Královská milenka na trůně? Stín mrtvé Diany budí vášně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Královská milenka na trůně? Stín mrtvé Diany budí vášně

Británie se pomalu připravuje na korunovaci prince Charlese a jeho manželky Camilly.
Británie se pomalu připravuje na korunovaci prince Charlese a jeho manželky Camilly. (archiv)

Během oslav svého 70. výročí na trůně vystoupila britská královna Alžběta II. (95) s proslovem, v němž pronesla přání týkající se prince Charlese (73) a jeho manželky Camilly (74). Ta by se dle Alžbětiných představ měla jednoho dne stát královnou manželkou. Lidé si ale stále nesou v paměti, za jakých okolností se s princem Charlesem dala dohromady. Bude Camilla jednoho dne skutečně královnou všech?

Manželka prince Charlese i v dnešní době rozděluje společnost. Zatímco pro některé je stále onou královskou milenkou, jiní se od minulosti chtějí odtrhnout a soustředit se na to, co naopak s princem Charlesem společně dokázali. „Princ z Walesu je muž, který udělal chyby. Ale je to i velmi dobrý člověk, který zasvětil svůj život tomu, aby vykonal to nejlepší pro svou zem. Skutečně by měl být bičován za chyby, kterých se dopustil ve svém osobním životě, po zbytek svých dní?“ cituje královského korespondenta britský deník Daily Mail.

Na obří vyrovnání Andrewa tlačil Charles. Kvůli Alžbětě II., říká Forejt

Video se připravuje ...

Jenomže lidé stále nemohou zapomenout na princeznu Dianu (†36), která ji označovala za třetí osobu v manželství. Jak se navíc píše v životopisné knize The Duchess (Vévodkyně, pozn. red.), neměla Camilla příliš vysoké pracovní ambice, a proto pracovala především na svém osobním životě. „Nechtěla od života nic víc než být šťastně vdaná za muže z vyšší třídy a žít společenský život na výslunní s koňmi, psy, dětmi a někým, kdo se o ni bude starat,“ zní úryvek z Junorovi životopisné knihy, jak napsal web Pluska.sk. Jak se zdá, její přání se naplnilo a je jen otázkou času, než se jí dostane těch nejvyšších poct, jak avizovala její urozená tchyně.

Blesk Podcast: Princi Charlesovi se stýská po Harrym, říká Robert Lacey

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
12. 10. 2022 • 00:03

Lidé si nepamatují jak se dali dohromady,lidé jen mají v hlavách naprosto vylhanou historku o tom jak se dali dohromady což nemá se skutečností nic společného.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.