Dusno mezi Williamem a Camillou: KATE ZASAHUJE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dusno mezi Williamem a Camillou: KATE ZASAHUJE!

Slavnostní recepce na COP26 v Glasgow: .Princ Charles s Camillou a princ William s Kate (1.11.2021)
Slavnostní recepce na COP26 v Glasgow: .Princ Charles s Camillou a princ William s Kate (1.11.2021) (Instagram)

Macecha vévodkyně Camilla (74) se syny svého manžela prince Charlese (73) nevycházela zrovna nejlépe. Nejhorší vztahy měla s princem Williamem (39), který jí dlouhá léta nemohl přijít na jméno. Teď se měla ale situace otočit a svůj podíl na tom má Williamova manželka Kate (40).

William měl spory nejen se samotnou Camillou, ale i s otcem princem Charlesem. Nebyli si vůbec blízcí a zbytek rodiny to mrzelo, především vévodkyni Kate. Ta se rozhodla, že celé situaci trochu pomůže. Začala proto zvát svého tchána, prince Charlese, na pravidelné obědy a návštěvy.

Nejkrásnější večerní róby, které předvedly členky britské královské rodiny

Video se připravuje ...

Všichni začali trávit víc času pohromadě. Charles miloval hrát si se svými vnoučaty a to ho s Williamem spojilo. Později našli i další společná témata a dnes už jsou téměř jako jedna ruka. Řeč přišla samozřejmě i na macechu Camillu. I s tou už dnes princ William vychází a je rád, že je po boku jeho otce. Kate by si za tohle rodinné sblížení zasloužila medaili!

Podcast: Bál jsem se, aby Havlův pes nepokousal královnu, přiznal protokolář Sklenář

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
24. 2. 2022 • 10:26

Vy byste zasloužili medaili za prolhanost a za ikonizaci Kate.Těším se kdy bude její zásluhou i to že ráno vyšlo slunce.Takže-už v roce 2000 pozval William Camillu i s jejími dětmi na společnou dovolenou na jachtě a to Kate ani neznal.V roce 2002 se Char­les,Ca­milla­,Willi­am a Harry společně nastěhovali do Clarence House,v tom roce s Kate začal chodit.Zcela upřímně,jelikož běžně trávil čas s několika maminčinými milenci nebyl důvod aby mu vadila tatínkova přítelkyně,zřejmě není falešný jako vy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.