Harry chystá pomstu: Budoucí královna Camilla na odstřel? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Harry chystá pomstu: Budoucí královna Camilla na odstřel?

Princ Harry se pustil do macechy
Princ Harry se pustil do macechy (Foto ara)

Budoucí královna Camilla (74) se ještě zapotí! Princ Harry (37) totiž vydává knížku, kde se chystá vypsat ze všech citů k současné vévodkyní z Cornwallu. Podle přátel Harryho toto dílo doslova otřese celou monarchií!

„Nepíšu to jako princ, kterým jsem se narodil, ale jako muž, kterým jsem se stal. Jsem hluboce vděčný za příležitost podělit se o to, co jsem se během svého dosavadního života naučil, a jsem nadšený, že si lidé budou moci přečíst knihu o mém životě, která je přesná a zcela pravdivá,“ nechal se slyšet Harry a všem už začalo být trochu jasné, že se budou rovnat účty. 

Podcast: Bál jsem se, aby Havlův pes nepokousal královnu, přiznal protokolář Sklenář

Video se připravuje ...

Ačkoli v rodině v poslední době došlo k nastolení klidné atmosféry, jde prý jen o společenský status. Harry Camillu nemá rád od útlého dětství. „Ačkoliv se mezi nimi během let napětí uvolnilo, bylo to spíše pro ukázku jednoty královské rodiny, ne kvůli blízkému vztahu,“ řekl podle TN.cz jeden z Harryho přátel a dodal: „Na začátku byly velké problémy, ale jak Harry a jeho bratr William dospívali a stárli, věci se zlepšily. Nyní spolu mohou existovat jako dospělí. Nikdy si s Camillou nebyli ale blízcí a stále nejsou."

Pravda hozená na papír se Camille rozhodně hodit nebude. Královna totiž nedávno pronesla, že by měla královský titul po její smrti Camilla užívat a kdo chce mít královnu, o které brzy vyjde něco dost nepěkného?

Blesk Podcast: Princi Charlesovi se stýská po Harrym, říká Robert Lacey

Video se připravuje ...



Přečtěte si
abil
17. 2. 2022 • 11:26

Neni princem, ale stal se muzem? Podle mne jen vetsim hlupakem a saskem, ktery pro penize udela cokoliv a nestiti se ani lhat, jak uz nekolikrat predvedl. V kazde rodine je neco dobreho i neco horsiho a zit v kralovske rodine, ktera je na ocich celemu svetu, to musi byt jeste tezsi. Nechapu lidi, co mu na to skoci, nejde o touhu se vypovidat, ale vydelat. Zakladaji jednu firmu za druhou, neplni pritom sve zavazky , a vydani knihy je idealni zpusob vydelku. Na rozdil od jinych, kteri maji opravdu co rict, ale nepochazeji se slavneho hnizdecka, se na vydani te knihy vydavatele jen tresou. Ja si pockam, az ho Meghan jako zdroj vydelku uplne vyzdime a odkopne a on napise o tom vsem dalsi dil ze sveho zivota.

kristinn
17. 2. 2022 • 00:25

Pravlast:
Otcem mladšího z britských princů být ani nemůže. S Dianou se poznali až v roce 1986, když byly Harrymu dva roky. Byl najat jako osobní jezdecký trenér pro malé prince.
Zdroj: http­s://ww­w.id­nes.cz­/zpra­vy/re­vue/s­polec­nost/p­rinc-harry-diana-milenec-james-hewitt-

pravlast
16. 2. 2022 • 16:09

http­s://ww­w.bl­esk.cz­/cla­nek/ce­lebri­ty-kralovske-rodi­ny/455­901/mi­lenec-lady-diany-36-james-hewitt-je-harry-jeho-syn-ta-podoba-musi-v-charlesovi-hlodat.html

pravlast
16. 2. 2022 • 16:06

Levoboček Harry asi stále netuší že jeho otcem je jistý kdysi zvaný Major Krysa.Měl Lady Di učit jezdit na koni,tak asi opravdu na koníčka jezdila.Ostatně kdysi v Blesku byly i fotky a podoba byla jasná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.