Dublér královny z olympijské scénky s agentem 007: ZABÁSLI HO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Dublér královny z olympijské scénky s agentem 007: ZABÁSLI HO!

Connery a Sutton během své olympijské scénky.
Connery a Sutton během své olympijské scénky. (Foto Getty Images, Profimedia.cz)

Během olympijských her v Londýně v roce 2012 se stal nečekaným hrdinou, když byl jedním ze zlatých hřebů zahajovacího ceremoniálu. Teď čelí kaskadér Gary Connery (53) vězení za bezohledný útok na svou přítelkyni: shodil ji ze schodů!

Alžbětu II. (96) nebylo třeba před deseti roky dlouho přesvědčovat, aby se objevila ve svém prvním filmu – skeči s Danielem Craigem (54) v roli Jamese Bonda. Hry v Londýně byly přece jen pýchou celého království!

James Bond - London 2012, Zahajovací ceremoniál

Její vystoupení bylo natolik utajené, že o něm nevěděli ani její vnuci, princové William (40) a Harry (37). Královna prý také osobně schválila každý detail své role včetně zdánlivého seskoku padákem nad olympijským stadionem. Při něm její úlohu přebral kaskadér Connery oblečený ve stejných šatech lososové barvy, v jakých panovnice vyrážela na slavnostní zahájení. Bonda na padáku představoval další kaskadér, Mark Sutton.

Surový útok Connery ale teď plní stránky britských novin z úplně jiného důvodu: minulý týden byl totiž odsouzen za těžké ublížení na zdraví. Své přítelkyni Tanyi Brassové 24. října 2020 během hádky nejprve rozbil hlavu o zábradlí a pak ji ještě shodil ze schodů!

Megaoslava platinového jubilea královny Alžběty II.: Tohle svět ještě nezažil!

Video se připravuje ...

Nebohá žena se přitom v té době léčila kvůli bipolární poruše osobnosti. Porota neuvěřila jeho verzi, že Tanya zakopla a spadla ze schodiště vlastní vinou. Connery totiž lhal i zasahující policii a lékařům ze sanitky. Výši trestu se kaskadér teprve dozví.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.