Alžběta II. v slzách: Hořké zklamání od nejbližších | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Alžběta II. v slzách: Hořké zklamání od nejbližších

Královna Alžběta II.
Královna Alžběta II. (profimedia.cz)

V poslední době toho bylo na královnu Alžbětu (95) až až. Takovou dávku zklamání od svých rodinných příslušníků nečekala. Trápí ji situace nejen kolem jejího syna prince Andrewa (61), ale i kolem jejího vnuka prince Harryho (37).

Alžběta musela nedávno svému synovi Andrewovi odebrat královské i vojenské tituly. Byl totiž obviněn ze sexuálního zneužití tehdy sedmnáctileté Virginie Giuffreové a stane před soudem. „Všichni teď při debaklu s Andrewem litují královnu, myslím ale, že se teď aspoň s Harrym dostali na stejnou úroveň. Zazníval argument, že pokud Harry přišel o tituly, měla by jich královna zbavit i Andrewa," pronesla expertka Bondová pro deník The Mirror.

Blesk Podcast: Harryho k alkoholu a večírkům přivedl William, říká spisovatel Robert Lacey

Video se připravuje ...

Zmíněný princ Harry se nyní odmítá vrátit do Velké Británie bez ochranky, která mu byla odebrána spolu s královskými tituly. To dělá královně další starosti. "Harry se ale o sebe musí postarat. Sám si tento život vybral," dodala Bondová. V královském paláci je teď možná víc živo, než by si královna Alžběta přála.

Podcast: Bál jsem se, aby Havlův pes nepokousal královnu, přiznal protokolář Sklenář

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
9. 2. 2022 • 14:08

Otevřela jsem to, jen abych nechala vydělat !
Fandím spíš Meghan, i když je taky poznamenaná black lives matter.Nevím co je rasistického na tom, když se v rodině ptají, jsou zvědavi, jakou pleť bude mít dítě- míše-nec. Co je na tom trestuhodného?! Jestli slovo míšenec není zakázáno nevím a je mi to jedno.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.