Zkažené narozeniny Alžběty II.: Rána do vazu od Harryho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zkažené narozeniny Alžběty II.: KUDLA DO ZAD OD HARRYHO

Usmíří se královna s Harrym?
Usmíří se královna s Harrym? (Blesk)

Anglická panovnice se dožívá neuvěřitelných 96 let! Ne každý ji v tento významný den ovšem dělá pouze radost. Svým prostoduchým prohlášením totiž musel sedmatřicetiletý princ Harry nadzvednout mandle celému královskému dvoru!

„Prostě se snažím zajistit, že ona je chráněná a má kolem sebe jen ty správné lidi," zničehonic zaperlil Harry v interview s americkou novinářkou Hodou Kotbovou podle webu Čas.sk. Kdyby tak manžílek rebelky Meghan tušil, co touhle větou způsobí, příště už by raději mlčel. 

Černá ovce rodiny princ Harry: Největší skandály!

Video se připravuje ...

„Jeho komentář v americké televizi je hrubou urážkou všech členů královské rodiny, královských lékařů a všeho služebnictva, kteří jsou okolo Jejího veličenstva. Jeho arogance nezná mezí,“ rozčiluje se expertka na královskou rodinu Angela Levinová a pozadu nezůstal ani komentátor Robert Jobson:

„Princ Harry v americké televizi prohlásil, že zajišťuje, že je královna chráněná a má okolo sebe jen ty správné lidi. A jak to udělá? Myslím, že si všichni uvědomí, že princ Charles, děti Jejího veličenstva a William dělají přesně tohle a královnu podporují svými činy, nikoliv prázdnými slovy."

Blesk Podcast: Harryho k alkoholu a večírkům přivedl William, říká spisovatel Robert Lacey

Video se připravuje ...



Přečtěte si
picoda
22. 4. 2022 • 14:30

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.