Nechutné praktiky v královské rodině: SVĚDECTVÍ SLUŽEBNICTVA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nechutné praktiky v královské rodině: SVĚDECTVÍ SLUŽEBNICTVA

Britská královská rodina.
Britská královská rodina. (profimedia.cz)

Na veřejnosti vypadají jako spořádaný usměvavý pár. Když se za nimi ale zavřou dveře, mění se prý v pedanty. Bývalí členové služebnictva se rozpovídali o tom, jak to chodí u Harryho (37) a Meghan (40). No... za šéfy byste je mít opravdu nechtěli...

Zbytky po stole, paranoidní zákazy i důtka za propisku se špatně nasazeným víčkem. Za to všechno můžete být pokáráni, pokud byste se rozhodli pracovat pro vnuka královny Alžběty II., Harryho, a jeho Meghan. 

Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt

Video se připravuje ...

„Nechává po sobě nedojedené sendviče a špinavé nádobí,“ zavzpomínala služka, která pro pár pracovala. Jiná zase pro časopis Star popsala, že Meghan má úchylku na to, aby bylo všechno srovanané podle barev. Také se jí nikdo nesměl dívat prý do očí. 

Blesk také informoval o drsných pravidlech pro používání výpočetní techniky. „Mobily a notebooky byly zakázány, u vchodu nás pokaždé prohledali,“ tvrdí další služka. Jednohlasně se pak shodli, že by se do služby nevrátili ani za milion. 

Blesk Podcast: Smrt Philipa (†99). Na pohřbu bude kvůli Harrymu a Meghan dusno

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
4. 6. 2022 • 16:09

Jistě. Platí si početné služebnictvo a budou po sobě odnášet špinavé nádobí do kuchyně? Nebo jak si to sloužící představují?? Pokud jsou najati na to, aby udržovali dům ve stoprocentním pořádku, spadá do toho i funkční propisovačka. A samozřejmě nevynášení informací, takže odebrání mobilů je v pořádku.
Pokud jim to nevyhovuje, mohou uklízet v běžných domácnostech, ne u VIP.

Alva
20. 3. 2022 • 15:54

Každá práce má svoje, musely dámy s tím počítat, nicméně nemají nic vynášet.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.