Václav Postránecký (†75): Nová role ze záhrobí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Václav Postránecký (†75): Nová role ze záhrobí!

Nahrát poselství Václav Postránecký ještě zvládl.
Nahrát poselství Václav Postránecký ještě zvládl. (3Bobule)

Měl by radost. Poslední film Václava Postráneckého (†75) 3Bobule láme v kinech rekordy, a tak už se přemýšlí o 4Bobulích. A ty se bez hereckého barda také neobejdou, i když už je v pánu. Ožije alespoň na filmovém plátně.

A to potvrzuje i producent snímku a vinař Tomáš Vican (48). Třetí pokračování Bobulí, ve kterých Postránecký opět vystupuje jako vinař Michalica, totiž zhlédlo za sedm neděl 220 tisíc diváků, a film tak předběhl i Havla.

Snad to vyjde
„Vezmu-li v úvahu, že je koronakrize, na kino to je opravdu úspěch. Mám radost, a o to větší, že už se lidé ptají na čtyřku,“ řekl deníku Aha! potěšeně Vican. „Čtyřka bude, ale záleží na mnoha věcech. Snad se nezhorší situace s kiny a snad budou herci do Bobulí chtít,“ říká s tím, že nejdůležitější ale je, aby byl dobrý scénář.

Druhý pohřeb Postráneckého (†75): Něco tak dojemného jste neviděli!

Video se připravuje ...

Jak na to?
A že se ve snímku zase objeví Postránecký, který v květnu minulého roku prohrál boj s rakovinou jícnu, je prý víc než jasné. „Jen se musí přijít na to, jak by se ve filmu objevil. A musí s tím souhlasit jeho rodina. Bez té ani ránu,“ míní Vican.

Na lavičce
Když se točily 3Bobule, herec už byl moc nemocný, a ve snímku tedy slyšíme jenom jeho hlas. Teď prý záleží na scénáři. Může se třeba svojí vnučce ztělesněné Terezou Ramba (31) objevovat ve snu, jak sedí na své pověstné lavičce. Existuje mnoho způsobů, jak herce, který odešel na věčnost, přesto začlenit do filmu. „Jedno je ale jasné, ta lavička, na které jako Michalica sedával, si zahraje určitě,“ usmívá se Vican.

Jen s ním
Tu lavičku totiž Postránecký skutečně miloval. Stala se z ní také cenná relikvie farmy Pálava u Mikulova, které je Postránecký kmotrem stejně tak jako Vicanova vinařství. „Bez Vaška také proto žádné další Bobule nemohou existovat. Říkám ale, záleží na rodině, scénáři a koroně,“ uzavírá Vican.

Langmajer, Hádek i Voříšková jsou zpět: Film 3Bobule  trailer

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
13. 8. 2020 • 11:42

... kšeft je prostě kšeft , vydělávat se musí a třeba i pomocí mrtvého .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.