Vdova Helena Postránecká: Hledá poklad po manželovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vdova Helena Postránecká: Hledá poklad po manželovi

Helena a Václav spolu žili 54 let.
Helena a Václav spolu žili 54 let. (Martin Pekárek)

Manželka Václava Potráneckého (†75) převrací svůj dům v Říčanech naruby. Helena (75) hledá námět k pokračování komedie století S tebou mě baví svět, který napsal její muž. Třeba ho teď někdo zfilmuje, když ho – jak Aha! informovalo – režisérka Marie Poledňáková (†81) ještě za jejich života odmítla.

„Už dva dni hledám ve všech šuplících a stolech, zatím nikde nic. Jistojistě ale vím, že to Václav nezahodil,“ řekla deníku Aha! Postránecká. Její manžel jako hvězda veleúspěšné komedie si svou roli dirigenta Michala Adámka tak zamiloval, že se sám před 20 lety pustil do pokračování.

Prostitutka promluvila o Gottovi. A nahá Decastelo bere dech!

Video se připravuje ...

,,Manžel to vymyslel tak, že to bude S tebou mě baví svět po dvaceti letech. I když už nežil Július Satinský, Vašek si s tím poradil,“ komentovala vdova, která věří, že by nebylo špatné, aby se podle manželova námětu sepsal scénář a pokračování se natočilo.

Scenáristka a režisérka Marie Poledňáková to ovšem před lety rázně odmítla s tím, že film S tebou mě baví svět může být pouze jeden. „Marie měla pravdu, nicméně stojí za to, aby to někdo zkoukl svým zkušeným okem,“ rozhodla se Postránecká, kterou samotnou zajímalo, co vlastně její manžel napsal. „Trochu jsme si o tom doma povídali, ale on byl tajnůstkář a dost věcí si nechával pro sebe. Vím jen, že o to pokračování moc stál,“ dodala Postránecká.

Postráneckého posmrtné tajemství odhaleno! A to je fofr, radikální změna Vondráčkové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
18. 11. 2022 • 09:35

... no nejspíš se ten námět na druhý díl panu Postráneckému moc nepovedl, když jej sama režisérka odmítla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.