Nebezpečné rekvizity Z pekla štěstí potrápily Laurinovou i Kuklovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nebezpečné rekvizity Z pekla štěstí potrápily Laurinovou i Kuklovou

Místo draka líbala zelenou krabici.
Místo draka líbala zelenou krabici. (Foto Film Z pekla štěstí)

Z pekla štěstí měly krásky ze stejnojmenné Troškovy pohádky. Jak hodnou Markýtku Michaelu Kuklovou (53), tak zlou princeznu Eufrozínu v podání Sabiny Laurinové (49) potrápily rekvizity. Jedna si z natáčení odnesla sedřené ruce od 25kilových pout, druhá zase nohu probodnutou kopím!

Laurinová měla vůbec pech. „Kde jsem mohla, tam jsem si ublížila. Při útěku ze sálu jsem si propíchla nohu kopím a musel zajít na tetanovku,” vzpomíná herečka. „Ve studeném sklepě jsem nastydla, při vehementním držení svíce si skřípla nerv v zádech a když mě topili v řece čerti, prokousla jsem si strachy pusu,” pokračuje ve výčtu svých zranění.

„Měla jsem z pekla štěstí, že jsem to natáčení přežila!” dodává princezna Eufrozína. Muka na place zažívala i představitelka Markýtky. Ruce Míši Kuklové byly samá modřina a odřenina. Podepsal se na nich provaz, kterým je měla svázané, když ji loupeživý král Brambas neboli Daniel Hůlka (53) sedící na koni táhl za sebou na šibenici. Tato scéna se točila tři dny! „Pro mě to znamenalo, že jsem tři dny v jednom kuse brečela – jenom asi s dvacetiminutovými pauzami, kdy se připravoval další záběr,” prozrazuje herečka. Nejedna slza jí ukápla i kvůli extrémně těžkým železným poutům na zápěstích. Vážily totiž čtvrt metráku!

Michaela Kuklová o nových prsou: Myslela jsem, že to bude horší

Video se připravuje ...

Palačinkový drak

Sabina Laurinová se velmi těšila na scénu, ve které políbí draka Bucifala. K jejímu velkému zklamání však líbala jen zelenou krabici od bot zavěšenou na tyči! Drak byl poté dopracován na počítači. Jeho kůže byla vytvořena z obarveného palačinkového těsta.

Shořely dekorace za 10 milionů!

Nejednu vrásku na čele měl i režisér Zdeněk Troška (68). Původně počítal s tím, že některé scény natočí v dřevěné replice německého historického města, kterou v Ořechu u Prahy vybudovali rakouští filmaři. Ovšem před natáčením tam někdo úmyslně založil požár, takže dekorace za 10 milionů lehly popelem.

Sabina Laurinová mlží o novém chlapovi? Do třetice by to už mělo klapnout

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.