Dominika Gottová: S chlapem od Rychtáře vyrazila dveře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dominika Gottová: S chlapem od Rychtáře vyrazila dveře

Dominika Gottová zpátky v Česku! Kdo na ni čekal na letišti?
Dominika Gottová zpátky v Česku! Kdo na ni čekal na letišti? (David Kundrát, archiv)

Řekla mu rázné »ne!« Dominika Gottová (47) už nechce mít nic společného se svým fanouškem Petrem Veselým, který na ni čekal na letišti, když se vracela z Finska. Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) ho nejprve brala jako milého člověka, avšak její pohled se záhy změnil!

Přivezl kytku a čelenku, před Dominikou poklekl a nabízel jí odvoz z letiště domů. Gottová jeho dary přijala, nabídku společné cesty do města ale ne. Nedělnímu Aha! řekla, co ji k tomu vedlo.

Komandoval ji

Dominiku ještě před příletem domů dopálilo, že jí bývalý fanoušek tragicky zensulé zpěvačky Ivety Bartošové (†48) po SMS zprávách začal radit, co má dělat. „Abych nezůstávala ve Finsku, ať se vrátím a už tam nejezdím! A že mi finančně pomůže a postará se o mě. To mi začalo vadit. Přišlo mi, jako by si mě chtěl přivlastnit,“ popsala nám Slavíkova dcera. „Nebráním nikomu říct svůj názor, ale sama musím vědět, co udělám. A vím to moc dobře!“ dodala odhodlaně Gottová.

Rychtář je kdo?

Když jsme Dominiku, která se teď v Praze věnuje rozhovorům pro německé novináře, upozornili, že se Petr Veselý dříve veřejně zastával ranaře a vdovce po Bartošové Josefa Rychtáře (62), kterému po zpěvaččině smrti dělal kumpána, reagovala podrážděně: „Rychtář je kdo? Toho pána neznám a neřeším ho! Ale panu Veselému k tomu všemu ještě něco napíšu...“ uzavřela Gottová.

Gottovou vítal nový ctitel! Nečekaná smrt v rodině Pavla Trávníčka! A zemřela Kamila Moučková!

Video se připravuje ...

Čekání na staronový život

Dominika a její manžel Timo Tolkki, bývalý kytarista finské metalové skupiny Stratovarius, teď čekají, jak dopadnou jejich žádosti o podporu ve Finsku. Státní byt už mají schválený, volný ale může být až od ledna.

Dominika se pokusila o sebevraždu! A Rezková objevila exekuci Brabce po 17 letech

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
kinki
30. 11. 2020 • 01:54

Tá bezvýznamná pijavica silou mocou robí zo seba hviezdu,z bulvár ju len v tom podporuje lebo ma zaistenú čitateľnosť. Aj keď bude bývať vo Fínsku finančný príjem si tato lemra nedá ujsť,takže budete čítať o každom jej pred!!!!

borka30
29. 11. 2020 • 15:57

Ta její víla hanainge by jí mohla pomoci a to tím, že by si ji vzala k sobě a naučila ji jak má žít. Což její matka asi nezvládla.

borka30
29. 11. 2020 • 15:54

Tato 50letá žena nikdy nikde řádně nepracovala. Pár krátkodobých brigád a to je všechno. Ta se věnovala jiným činnostem - cestovala po celém světě a užívala si bohémského života. V roce 1985 začala Mnichovem. Kdo jí to všechno umožnil a platitl? Něco KG a také pak Timo.

illenne
29. 11. 2020 • 15:42

Pochybuji, že se jí ve Finsku bude dařit, vždyť si stěžovala. Neumí hospodařit, budou bez peněz, už víme, jak dopadla, než sem přijela. Jí není rady, ani pomoci. Má tady maminku, ta se možná dost kvůli ní i trápí.

bedna
29. 11. 2020 • 14:08

V každém článku o Dominice nezapomínají novináři oznámit, že je to nejstarší dcera Karla Gotta, on by totiž nikdo nemohl pochopit o koho se jedná, kdyby napsali pouze Dominika Gottová!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.