Překvapený vdovec Rychtář: Kdo vyměnil Ivetě kříž na kolejích? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Překvapený vdovec Rychtář: Kdo vyměnil Ivetě kříž na kolejích?

Josef Rychtář u pietního místa pro Ivetu Bartošovou
Josef Rychtář u pietního místa pro Ivetu Bartošovou (Foto: Karel Kopáč)

To jsou věci! U kolejí, kde Iveta Bartošová (†48) ukončila před sedmi lety dobrovolně svůj život pod koly jedoucího vlaku, zmizel dřevěný kříž a na jeho místě se objevil kovový křížek s pozlaceným Kristem. Nevěděl o tom ani vdovec Josef Rychtář (62).

Sám byl překvapen, když šel v den Ivetiných nedožitých 55. narozenin zapálit svíčku ke kolejím. „Zarazilo mě to, já s tím opravdu nemám nic společného a absolutně netuším, kdo to mohl udělat,“ řekl deníku Aha! Rychtář. „Samozřejmě mě ale velice potěšilo, že až takhle na Ivetu někdo stále myslí a zajímá se...“ pokýval hlavou vdovec. Na místo tragédie chodí s železnou pravidelností každého devětadvacátého v měsíci, jelikož Ivetin život navždy uhasl 29. dubna 2014. „Když jsem tam byl na konci března, byl tam stále ten dřevěný kříž, který jsem tam dal před sedmi lety. Nezdálo se mi, že je s ním něco v nepořádku, ale je možné, že už byl za ty roky někde nahnilý,“ uznal Josef.

Kdo ale křížek vyměnil? Mohl to být tajný ctitel, někdo z fanklubu nebo nějaký soused z Uhříněvsi. Vyloučit ovšem nelze ani zpěvaččina syna Artura Štaidla (24). „Arťa se sice celých sedm let neozval, to ale neznamená, že mámu vymazal z paměti,“ připustil sám Rychtář. „Ať je to, kdo chce, byl bych rád, kdyby se přihlásil. Chtěl bych mu poděkovat,“ dodal vdovec.

Mela u Rychtáře! Policie otevřela tajnou garáž a Josef začal ječet! Co se našlo?

Video se připravuje ...

Hýbalo se i s hrobem Štaidlů!

Rušno je i kolem hrobky rodiny Štaidlů na Olšanských hřbitovech. Vypadá to, že se v minulých dnech hýbalo s náhrobní deskou. A nejen to. Hned vedle se kope nový hrob! Že by se konečně schylovalo k uložení ostatků Arturova otce, skladatele a podnikatele Ladislava Štaidla (†75), který zemřel 31. ledna s covidem?

Vdovec po Ivetě Bartošové (†48) Josef Rychtář: Podpálili mu auto! Přímo před domem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.