Recepty z remosky: Pomalu pečený bůček
POTŘEBUJETE: 1 kg vepřového boku sůl pepř 8 kuliček nového koření 4 bobkové listy 2 cibule 200 ml černého piva
Na marinádu: 1 lžíci medu 1 lžíci sójové omáčky 1 lžíci worcesterové omáčky 6 stroužků česneku 200 ml černého piva
Na vepřovém bůčku nařízneme co nejjemněji kůži na mřížku, aby se nám při pečení krásně otevřela. V misce smícháme marinádu, kterou potřeme bůček. Bůček vložíme do hrnce Remoska® Tria, přidáme nové koření, bobkový list, na měsíčky nakrájenou cibuli a přilijeme černé pivo. Na hrnec Remoska® Tria položíme pečicí víko a pečeme do měkka cca 2 hodiny a 30 minut.
Více receptů najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 42.