Těžký osud Gottové: Po pohřbu další peklo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Těžký osud Gottové: Po pohřbu další peklo!

Ivana Gottová
Ivana Gottová (Foto: D. Kundrát, M. Hykl, M. Pátek P. Machan)

Nikdo nepochybuje o tom, že vdova po Karlu Gottovi (†80) prožívá momentálně své nejtěžší období. Sama je zdrcená ze smrti muže, s nímž prožila dvacet let. Zároveň musí být silná pro jejich dvě dcery, do toho všeho je nucená čelit enormnímu tlaku zvenčí. A bohužel bude hůř.

Když se objevila Ivana Gottová po boku ženami zbožňovaného Mistra, mnohými jeho fanynkami to otřáslo. Pochopitelně se okamžitě začalo spekulovat, proč jeho srdce vybojovala zrovna ona. „Obyčejná“ zdravotní sestra, navíc žádná typická kráska. O to větší šok pak byl, když si ji zarytý starý mládenec nakonec v roce 2008 vzal.

Ivana dokázala to, oč se jiné marně pokoušely. Byla první, která dostala klíče od legendární Bertramky, zároveň bylo evidentní, že ji Zlatý slavík nejen bezmezně hájí, ale také k ní má absolutní důvěru. Když v roce 2015 onemocněl božský Karel rakovinou lymfatických uzlin, udělala okamžitě řadu opatření, aby manžela co nejvíce chránila. Karel Gott zase ihned vyměnil management ve své umělecké agentuře a o jeho chod se také začala starat Ivana. Rozhodovala o všem, co se kolem Karla dělo, což jí mnozí zazlívali. Stejně tak to, když na ni Karel převedl téměř celý svůj majetek včetně autorských práv.

Na druhou stranu: Ivana pro národem milovaného muže udělala skutečně nejvíc. Bránila ho jako lvice. Byla s ním do posledního vydechnutí. Svoji vnitřní sílu ale bohužel bude muset prokázat i nyní. Protože, jak třeba dobře ví Vendula Svobodová i Dagmar Havlová, úmrtím a pohřbem jejího muže to nejhorší teprve začíná.

Společný rozhovor manželů Gottových si můžete připomenout zde: 

Video se připravuje ...

O smrti a plánovaném pohřbu Karla Gotta promluvil i Andrej Babiš: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vlastickaDL
16. 10. 2019 • 19:49

Souhlasím s klarou23.Ivana ty 2 starší dcery oškubala je to hnus.

klara23_
16. 10. 2019 • 13:17

Holka si to sama vybrala, donutit sentimentálního člověka před 70kou k umělému početí 2 dcer byl zaměr....vypočítavý a sobecký (min.k těm dětem)...prosim nezapomínejte stále, že Kája má také vnoučata (a 2 starsi dcery, ke kteryrm se až do dospělosti nehlasil...a vychytrala Ivanka je šikovnou manipulací Káji pripravila o spravedlivý podíl dědictví - spravedlivy odpustek za to, ze v dobe kdy jim mel byt otcem si užíval s milenkami a výdobytků kapitalismu za železnou oponou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.