Manžel Slavíkovy dcery Dominiky: Chceme víc peněz z dědictví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Manžel Slavíkovy dcery Dominiky: Chceme víc peněz z dědictví!

Manžel Dominiky má zálusk na Gottovu vilu.
Manžel Dominiky má zálusk na Gottovu vilu. (R. Kleich, M. Pátek)

Ona tvrdí, že žádnou žalobu nechystá. On říká, že už hledají právníka. Gottův zeťák Timo Tolkki (53) by rád ukrojil z miliardového dědictví po Slavíkovi. Jeho manželka Dominika Gottová (46) prý ale vůbec o ničem neví. 

Finský metalový muzikant tvrdí, že se Slavík se svou prvorozenou dcerou vyrovnal už před smrtí. Jenže i když vydělal nejméně miliardu korun, dal své nejstarší dceři prý jen 100 tisíc eur, což je v přepočtu 2 600 000 Kč. A to se Timovi vůbec nelíbí. „Podepsali předběžné vyrovnání. Byli u toho tak čtyři právníci. Musela to podepsat,“ prohlásil naštvaný Tolkki pro TN.cz. Podle něj to vůbec není fér, a proto už shánějí advokáta. „Hledáme vhodného právníka, který by nás zastupoval. Budeme chtít někoho, kdo by to udělal pro bono (bezplatně), protože si právníka nemůžeme dovolit. Nemáme moc peněz,“ řekl muzikant. A vyrukoval s dalšími požadavky.

„Budeme chtít dva miliony eur (v přepočtu 51 620 000, pozn. red.), nebo vilu na Bertramce. Dům by nám stačil,“ napsal Tolkki v SMS. Pak ale uvedl, že budou chtít raději peníze. „Myslím si ale, že takový případ by vzal každý právník,“ dodal Timo.
Háček je v tom, že jeho žena o ničem neví. „Rozhodně žádnou žalobu nechystám, počkám na klasické dědické řízení. To, co dělá můj manžel, je jedním z důvodů naší právě vrcholící manželské krize. Nezlobte se, jsem v práci, vyjádřím se k tomu později,“ řekla včera Aha! Dominika. Mluvčí rodiny Gottových také nemá tušení o tom, že chtějí napadnout dědictví. „Nevím, co Dominika plánuje, takže se nemám naprosto k čemu vyjadřovat,“ řekla Aneta Stolzová.

Nejsmutnější návrat domů Dominiky Gottové si můžete připomenout zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
17. 10. 2019 • 23:28

U Bohdalové nelze přidat příspěvky.
Zastávala jsem se Bohdalové vždy, teď už ne.
Komedie s pohřbem Gotta, popového zpěváka, byla trapná.Bodalová taky.Nevím, co žvaní o zápalu plic, vyselektovala z Gottovy rodiny jen 2 jeho mladší dcery a Gottku a její choroby s tím vůbec nesouvisí, leda že by senilita.
Je to hanba . Bohdalka se vetře naprosto všude.
Myslím, že se právem na Bohdalku naštvala!!!
Co se týče dědictví, fakt je, že Gott odbyl ze všech nejvíc Dominiku.Jako dítě se směla na tatínka dívat jen v TV, Gott by si pošpinil imáge , dělal kariéru a krutě se soudil o alimenty a ty dal jednorázově v 1 mil.Kč

hejhej
16. 10. 2019 • 16:52

Dědictví řeší notář a ne nějaký Tolkki nebo bulvár.

aveneta
16. 10. 2019 • 14:30

To se dalo čekat....Karel Gott asi měl svůj názor na toho manžela Dominiky a tak uspořádal svojí závěť.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.