Bílá a její testosteronový anděl Filipi: Zazvonil zvonec a... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bílá a její testosteronový anděl Filipi: Zazvonil zvonec a...

Lucie Bílá si už odvezla partnera z nemocnice
Lucie Bílá si už odvezla partnera z nemocnice (Instagram)

Zpěvačka Lucie Bílá (57) má důvod k radosti. Svého testosteronového anděla má už po druhé operaci páteře v pořádku doma a navíc s bonusem - díky nové plotýnce bude mít Radek Filipi (39) ještě o centimetr na výšce více. 

Po nervech, jak to celé dopadne, přišla velká úleva. Druhá operace páteře Radka Filipiho proběhla bez komplikací, nic tedy nyní nebrání doléčení v domácích podmínkách. Filipi sice musí ještě nosit krunýř, který polohu páteře fixuje, aby se nová plotýnka nevychýlila, to mu však na radosti, že může se svou drahou polovičkou zase trávit veškerý čas, neubrala. 

Lucie Bílá: Nespokojenost je můj hnací motor

Video se připravuje ...

„Jsem šťastná, že už tě mám doma…Děkuji,“ sdílela Bílá svou radost na sociálních sítích. „Sešroubovanou páteř, ale humor a srandičky kdykoli za ním přijdu nebo kdykoli zvednu telefon! No nejsem já to klikař,“ dodala podle zjištění Blesku. 

Domácí péče se vyplácí i Radkovi. Jak bylo vidno z videa, kterým Lucie včera potěšila svou instagramovou rodinku, stačí zazvonit na zvoneček a hned se hrne jídlo a pití. 

Lucie Bílá: Vítězství ve Slavíkovi neočekávala

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marta Kubíková
9. 6. 2023 • 12:10

Dobře a pravdivě řečeno

Inka
8. 6. 2023 • 15:26

Byly časy, když jsem moc ráda poslouchala písničky Bílé, které texty psali Osvaldová, Soukup... nepřijatelná povaha, nadřazenost a sebestřednost Bílé jejich spolupráci na léta rozdělili a poté šla do ztracena. Nejhorší je, že něco tak ubohé, jako příspěvky a videa, která točí s anabolickým přítelem na Twitter jsou ten nejnižší level kultury, vtipu a nepřirozenosti. Bílá má dávno po zenitu oblíbenosti a kvalitní kulturní vložky...škoda. Bývala milá, hlas jeden z nejlepších a teď nastavuje zrcadlo malosti ducha a neskonalé honbě za více, více penězi.
A ten její Filípek 🤣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.