Nový seriál k narozeninám ČT: Volhu zapil i Lábus | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nový seriál k narozeninám ČT: Volhu zapil i Lábus

Afterparty po premiéře Volhy se rozjela naplno
Afterparty po premiéře Volhy se rozjela naplno (CNC_Pavel Machan)

Protekční estébáček, nafoukanci, rychlokvašky i jeden disident. Ti všichni se sešli v pražské Lucerně. Herci i tvůrci zde oslavovali úspěšné dokončení minisérie Volha, kterou si ČT nadělila k 70. výročí zahájení televizního vysílání.

Hlavního hrdinu, televizního řidiče Standu, hraje Kryštof Hádek (41). Ten tolik touží řídit auto značky Volha a vozit Karla Gotta (†80) na natáčení, že se pro spolupráci upsal i estébákům.

Elegance i výstřednost

Jak se sluší a patří, po premiérovém promítání se konal mejdan. Pivo teklo proudem a Jiří Lábus (73), který hraje jednu z hlavních postav – garážmistra a zároveň jediného disidenta – se od své skleničky nechtěl vzdálit ani na okamžik.

Kryštof Hádek poodhalil zákulisí natáčení nového dobového seriálu

Video se připravuje ...

A slavily i dámy, které dorazily. Eliška Křenková (33) si vyšla pouze v lehkém kimonu bez podprsenky, Aneta Krejčíková (31), která v seriálu hraje sexbombu, odhalila vypracované ploché břicho a Klára Melíšková (51) vsadila na elegantní klasiku, kombinaci bílé sukně a černého topu. První díl minisérie se objeví na obrazovce České televize 2. dubna.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.