Docent zanechal rozporuplné pocity, ale... BUDE POKRAČOVAT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Docent zanechal rozporuplné pocity, ale... BUDE POKRAČOVAT!

Komu jsou kriminalisté ze seriálu Docent na stopě?
Komu jsou kriminalisté ze seriálu Docent na stopě? (ČT)

S minisérií Docent se v neděli večer rozloučilo 1,92 mil. diváků starších patnácti let! Ještě než scenáristé Josef Mareš (58) a Jan Malinda (40) tušili, jaký úspěch bude jejich minisérie mít, vedení České televize už jim zadalo napsat pokračování.

Dodržovat nicméně musejí velmi omezený rozpočet. „Musíme brát ohledy, aby se to mohlo produkčně natočit. Není to o tom, že bychom škrtali scény, ale že tam třeba původně napíšeme, že jedeme někoho vyslechnout do Rokytnice, a musíme to přepsat na Benešov,“ svěřil Aha! Malinda. Byť mu chodí nabídky i do jiných televizí, zatím na přestup do jiné stáje nemá čas.

Kulový Blesk: V Docentovi jsou hloupé a ploché postavy

Video se připravuje ...

„Sem tam se něco vyvrbí, ale nám opravdu dlouho trvá, než vybrousíme jednu věc. Nejsme profi scenáristi, zabýváme se tím ve volným čase. Nejdřív přišlo První oddělení, pak jsme Jirkovi slíbili, že pro něj napíšeme Docenta, Jirka řekl, že to bude v Český televizi, tak jsme to udělali v Český televizi, pak do toho přišla trojka Případů, zase nám to trvalo dva roky,“ vypočítal, co je s Josefem Marešem nejvíc zaměstnávalo. „Teď píšeme pokračování Docenta. Nemůžeme se z té České televize vyvázat, uvízli jsme v těchto dvou projektech. Pak to utneme a uvidíme, co bude po Docentovi,“dodal.

Seroš X: Docent

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.