Tohle se Rambě líbit nebude: Uřvaná, nepříjemná, arogantní, bouří se diváci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tohle se Rambě líbit nebude: Uřvaná, nepříjemná, arogantní, bouří se diváci

Tereza Ramba
Tereza Ramba (Česká televize)

Nový seriál Docent se celkem dobře uchytil a sledovanost je slušná. Diváci mají však výhrady vůči herečce Tereze Rambě (33), která v seriálu hraje jednu z hlavních rolí. Nemůžou ji totiž vystát!

Tereza dostala roli protivné a přísné policistky Fousové. Divákům se ale vůbec nelíbí, jak ji herečka ztvárňuje.Ramba mě nebaví, pořád řve a tak divně jí přeskakuje hlas, nelíbí se mi v tom,“ napsala jedna z fanynek na Facebooku.

Seroš X: Docent

Video se připravuje ...

„Námět dobrý, Stracha mám moc ráda a těšila jsem se. Bohužel velké zklamání v podobě T. Ramby – přehrávaná role, uřvaná, extrémně nepříjemná a hlavně nevěřím, že by toto mohlo být ve skutečnosti možné – to, jak si totálně dělá, kdy chce co chce. Ano, je to film, ale i ten by měl mít své mantinely. Třetí díl už asi nedám,“ přidala se další. „Ramba je hodně uřvaná, arogantní, pro mě hnusná," snesla se další kritika na Terezinu hlavu.

I přes nehezké komentáře je ale seriál poměrně oblíbený. Na portálu ČSFD se pyšní pěknými sedmdesáti procenty, což české seriály mívají jen výjimečně. Uvidíme, jak se seriál bude vyvíjet dál a zda si Ramba z divácké kritiky něco vezme.

Jakub Prachař a Tereza Ramba dotočili komedii Buď chlap!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
martinfruhaufm
20. 2. 2023 • 06:17

No, nemocný hlas to je...ale takové se vybírají (Žilková).

Gruber Josef
19. 2. 2023 • 08:43

Za prvé by se nemělo psát o Tereze Rambě, ale o T. Ramba, nejde o přezdívku, ale nepřechýlené jméno, za druhé postava je dcerou ministra, tak si na ni nikdo netroufá a za třetí, když nemám zdravý znělý hlas, musím "řvát", jak píšete, protože jinak ze mě půjde jen horká pára. Řada známých herců nemá hlas žádný, pozná se to na jevišti. Tak ji nechte žít.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.