Schovává Tereza Ramba břicho? UTAJENÉ TĚHOTENSTVÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Schovává Tereza Ramba břicho? UTAJENÉ TĚHOTENSTVÍ

Tereza Ramba
Tereza Ramba (profimedia.cz)

Dvojnásobná maminka Tereza Ramba (33) trhá rekordy sledovanosti coby kapitánka Fousová v minisérii Docent! Málem ji ale nedotočila. V průběhu natáčení zjistila, že je v jiné stavu. 

„Role mi pomohla k harmonii s manželem doma, protože jsem se při natáčení vyřádila a vyklidnila,“ vzpomínala podle Blesku Ramba na tiskové konferenci k zahájení vysílání.

Režisér Jiří Strach jí trefně doplnil slovy: „Jenom bych chtěl připomenout, že tě to vyklidnilo natolik, že jsi přišla do jinýho stavu!“ Velkou část záběrů tak natáčela i s dcerou Mirou, která nedávno oslavila první narozeniny.

Těhotná Tereza Ramba o pohlaví miminka: Doufám, že to někdo nevykecá!

Video se připravuje ...

Tereze se naštěstí vyhnuly těhotenské komplikace, pokračování v práci tak nic nebránilo. S pravdou šla ven až ve chvíli, když na scénu přišly akční záběry. Šlo o předposlední natáčecí den. Režisér proto musel některé záběry upravit.

„Jirka je neuvěřitelnej profík a je zvyklý na všechno, takže to dal dohromady,“ vychvalovala jej Ramba. Zbytek práce byl na střižně, v některých záběrech se už Tereze pod kabátem kulatilo bříško. Na výsledku ale není nic znát - těhotenství se podařilo úspěšně ututlat. 

Seroš X: Docent

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
13. 2. 2023 • 12:46

Mě se to nelíbilo!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.