Hvězda Vlastníků Tereza Ramba: Trapas se zadkem mezi lidmi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda Vlastníků Tereza Ramba: Trapas se zadkem mezi lidmi

 Tereza Ramba
Tereza Ramba (ČTK / Šulová Kateřina)

Herečka Tereza Ramba (33) si vyrazila s rodinkou na výlet. Statečně se nasoukala do kalhot, které nosila ještě před otěhotněním – s vírou, že to látka vydrží. Džíny však nápor neunesly a praskly jí na veřejnosti přímo na zadku!

Tereza to vzala s humorem a ukázala realitu všedního života dvojnásobné matky. Už nějaký čas se na sociálních sítích přiznává, že mateřství není zrovna procházka růžovým sadem. „Tohle video se mi sem úplně nechtělo dávat, ale je pro ty holky a ženy, který si ho zasloužej,“ dodala k videu, kde nadzdvihne dlouhé tričko a ukáže díru v jeansech s holou půlkou zadnice.

Jakub Prachař a Tereza Ramba dotočili komedii Buď chlap!

Video se připravuje ...

„I když všechno naprosto nasvědčovalo tomu, že jsou mi malé, vítězoslavně jsem se rozhodla, že to na ty dvě hodiny vydržím. A tak mám pro vás v takových situacích malou radu dámy: NE SE DAT!“ pobavila i své kolegyně herečky a také fanynky, které ji pod příspěvkem podpořily.

Tereza Ramba odhalujícím dekoltem: Nejraději bych přišla v županu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.