Tajemství Terezy Ramba: TALENTOVANĚJŠÍ SESTRA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tajemství Terezy Ramba: TALENTOVANĚJŠÍ SESTRA!

Sestry v triku! Tedy v šatech. Rozesmáté, milující. Tereza přišla Sáru podpořit na vernisáž výstavy jejích obrazů a fotografií.
Sestry v triku! Tedy v šatech. Rozesmáté, milující. Tereza přišla Sáru podpořit na vernisáž výstavy jejích obrazů a fotografií. (Foto ČT, Facebook.com, Profimedia.cz, ara)

Stačilo chtít a na svém kontě by mohla mít víc filmů než její slavná sestra Tereza Ramba (33). „Je talentovanější herečka než já,“ tvrdí kapitánka Fousová o své mladší sestře Sáře (30). Jak deník Aha! zjistil, s Ivanem Trojanem (58) alias docentem Stehlíkem z právě skončené minisérie Docent točila daleko dřív než ona!

Zatímco Tereza dostala příležitost až v patnácti letech v komedii Rafťáci, Sára se už v sedmi letech objevila ve hvězdně obsazené Kytici, v deseti letech pak hrála psychopatickou dceru Ivana Trojana a Kláry Pollertové Trojanové (51) ve filmu Jedna ruka netleská. A k tomu ještě později v nekonečném seriálu Ulice představovala studentku Džejdžej.

Seroš X: Docent

Video se připravuje ...

Svou nastartovanou kariéru ale mladší ze sester ukončila v roce 2007 rolí ve Vratných lahvích. Ne, že by nedostala příležitost, jak je u ní často zmiňováno. „Moje ségra je talentovanější herečka než já, ale trpí takovou trémou, že nehraje,“ vysvětlila Sářin vztah k filmu Tereza, která svou neméně půvabnou sestřičku miluje nade všechno. „Takhle šťastně se cítím, když jsem vedle svého bratra, nebo sestry,“ okomentovala nedávno rozesmátou fotku chaotická kriminalistka.

Sesterská výpomoc

Byť je Sára mladší ze sester, vděčí jí Tereza za spoustu věcí, které se jí v životě povedly. I za úspěšný vstup k filmu. „Ivánka Trojana znám tak, že moje ségra s ním točila film Jedna ruka netleská a máma se s ním na tom natáčení seznámila. Když přišla smlouva na Rafťáky, tak rodičům se ta smlouvu nezdála, ale neznali nikoho jiného než Ivana. Tak mu zavolali a on nad tím strávil celou noc,“ popsala Aha!. Sesterská výpomoc pak zafungovala i v Terezině autorské knize, v níž použila Sářiny kresby a fotografie.

Tereza Ramba odhalujícím dekoltem: Nejraději bych přišla v županu!

Video se připravuje ...

Rodinný podnik

Herečka se projevila i jako zdatná obchodnice a na své značce oblečení vydělává desetitisíce. Šaty prodává i za šest tisíc korun! A zase je u toho její mladší sestra Sára. Nejenže má na starosti vývoj celé značky, ale jelikož sama studovala návrhářství, vytváří Tereze návrhy a v roce 2021 se její kresby objevily na limitované kolekci oblečení. „Rodina je jako schovávačka plná bezpečnejch polštářů a ochrannejch cukrovinek. Bez vás dvou sourozenců bych to nezvládla,“ svěřila se na své sociální síti.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.