Vyděšená Tereza Ramba: Dítě nemohlo dýchat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vyděšená Tereza Ramba: Dítě nemohlo dýchat!

Tereza Ramba a její děti se potýkaly s laryngitidou...
Tereza Ramba a její děti se potýkaly s laryngitidou... (Instagram)

Herečka Tereza Ramba (34) má za sebou chvíle, kterých se podvědomě obává každá maminka. Se svými ratolestmi musela vyhledat odbornou lékařskou pomoc ve chvíli, když už rodičovská péče a domácí léčba nestačila. Potrápila je laryngitida...

Půvabná Tereza se před kamerou proslavila už coby teenagerka v roli náruživé Radky v komedii Rafťáci. Dnes je maminkou synka Mikuláše (3) a dcery Miry (1). „U nás vše dopadlo dobře, podchytila jsem to včas,“ oddychla si na sociálních sítích herečka. Dodala ovšem, že průběh nemoci vypadal u jejích ratolestí děsivě.

7 pádů DNES: Tereza Ramba: Proč už se nestydí svléknout do filmu?

Video se připravuje ...

„Je to štěkavý kašel a děťátko se pak nemůže nadechnout,“ popisovala pohnutě. „Pomohl nám nejvíc otevřený mrazák a zachovat klid,“ prozradila Tereza s úlevou. Další její slova ale naznačila, že si během léčby všichni sáhli až na dno. Poděkovala totiž všem ve Fakultní nemocnici Motol na dětské ambulanci, kteří podle ní byli úžasní. Z toho jasně vyplývá, že se svými marodícími dětmi raději pospíchala k lékaři. Ramba se brzy objeví v kinech v mrazivém snímku Zápisník alkoholičky.

Seroš X: Docent

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.