Drsné obvinění Burešové: Tohle přece nemohla udělat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Drsné obvinění Burešové: Tohle přece nemohla udělat?

Eva Burešová je žena mnoha talentů, ale také tváří
Eva Burešová je žena mnoha talentů, ale také tváří (Foto Aha! – Pavel Machan, FTV Prima, TV Nova)

Dalo by se říct, že herečka Eva Burešová (28) se do diváckého povědomí dostala hlavně díky televizi Prima. Ta jí nabídka nespočet příležitostí k tomu se proslavit a tak se taky stalo. Podle zdrojů z Primy má být ale Burešová nevděčná a údajně je podrazila.

Úplně poprvé mohli diváci Evu spatřit v televizi v roce 2011 díky show Česko Slovensko má talent. Poté si zahrála sestru v seriálu Modrý kód a všichni si samozřejmě pamatují její životní roli Týny Popelkové ve Slunečné. Nyní navíc září v nejnovějším primáckém seriálu ZOO, jak jinak než v hlavní roli.

Bylo proto přinejmenším zarážející, že své těhotenství oznámila na konkurenční televizi Nova. Bezpochyby šlo o obrovskou mediální zprávu, která přilákala nespočet diváků. To by Prima určitě ocenila za to vše, co pro Burešovou udělala. „Co na to říct. Je to prostě Eva. Nevděčná a neloajální. Už si na to začínáme zvykat," pronesl zdroj z Primy pro časopis Sedmička.

Eva Burešová konečně kápla božskou: S Přemkem čekáme miminko! A ukázala bříško

Video se připravuje ...

Burešová se brání tím, že právě na Nově v pořadu Tvoje tvář má známý hlas se dala dohromady s otcem svého miminka, Přemkem Forejtem. Proto jí přišlo symbolické oznámit své těhotenství tam.

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
10. 5. 2022 • 15:09

Proč jsou lidé tak zlí, vždyť ona vám nic neudělala. Pokud ji závidíte, nebo nemáte rádi tak sem nelezte a ji nechte na pokoji. Hnus toho zla, potom se divíme co si dělají lidé na Ukrajině. Verbež holt je všude.

Misot
10. 5. 2022 • 06:34

Jak vidím na obrazovce ten její "úsměv" sfingy, tak přepínám.

andorea
9. 5. 2022 • 08:44

Bože, dej aspoň týden bez toho, aby na mne odněkud vyskočil tenhle ksicht.

hermanka
8. 5. 2022 • 23:50

Mně vadí, jak mele, není jí rozumět. Herečka to není žádná, hlas má, jako ostatně každá romka. A sebevědomí za 10. Na to, že je hysterická jsme si zvykli, Prima jí dala šanci. Bez ní by zůstala v Ostravě, nebo odkud přišla

Dianthos
8. 5. 2022 • 18:02

Je to její právo, spolupracovat s více médii. Přece nežijeme v době nevolnictví. Její počin je logický. Vděčná pořadu, díky kterému má partnera a čekají rodinu.
Přece i ta konkurenční televize jí dává práci! Ne jenom Prima, která jí hlavní role v seriálech nedává se soucitu, nebo pocitu sounáležitosti, ale proto, že hraje velmi dobře a zaručuje sledovanost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.