Volání přírody Aničky Slováčkové: MIMINKO NA CESTĚ? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Volání přírody Aničky Slováčkové: MIMINKO NA CESTĚ?

Slováčková zvažuje adopci
Slováčková zvažuje adopci (Instagram)

Není tajemstvím, že zpěvačka Anna Slováčková (26) miluje děti. K otázce mateřství ale přistupuje nad míru zodpovědně. Nedávno se rozpovídala o svých plánech týkajících se založení rodiny - její vyjádření vás překvapí.

Biologické hodiny Slováčkové rozhodně ještě netikají. Kdyby ale všechny okolnosti nahrávaly tomu vychovat dítě, nebránila by se. „Až budu mít vedle sebe člověka, se kterým to miminko bude reálné, tak proč ne,“ prozradila pro ŽivotvČesku. Pro zpěvačku je nyní důležité, aby byla hlavně zdravá! „Nechci se do něčeho pouštět, dokud mám co řešit a měnit co na sobě, tvrdí s notnou dávkou zodpovědnosti. 

Anička Slováčková po rakovině: Na životosprávu teď kašlu!

Video se připravuje ...

K otázce, zda by chtěla holčičku, nebo chlapečka, se staví jasně. Primárně jí jde o zdraví a spokojenosti dítěte, na pohlaví nezáleží. I když prý - s chlapečky má více zkušeností. „Kdyby bylo na mně, tak bych byla ráda za holčičku i chlapečka, ale momentálně mé myšlenky směřují i k adopci. Vlastně už nad tím dlouhé roky přemýšlím a mám pocit, že jsem pro mít vlastní dítě, ale u dalších bych se přikláněla k adopci, kdy bych mohla dát nějakému dítěti šanci mít rodinu. Ale není to rozhodnutí jen na mně, ale i na mém budoucím partnerovi,“ upřesnila. 

7 pádů Honzy Dědka: Anička Slováčková o dětství a rodičích Patrasové a Slováčkovi…

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
4. 3. 2022 • 10:19

Jsem dodnes nevěděla, že mimina jsou na cestě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.