Verešová pod palbou: Vulgarity, nebo závist? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Verešová pod palbou: Vulgarity, nebo závist?

Andrea Verešová v Dubaji
Andrea Verešová v Dubaji (instagram, archiv)

Krásná modelka Andrea Verešová (41) má mandát na doživotní mládí. I když není zadarmo, neb je známo, že Andrea pravidelně cvičí a velmi striktně si drží zdravou stravu, její postava a zejména pak její vystavování pobuřuje ostatní vrstevnice. 

Andrea Verešová je momentálně s manželem, synem a dcerkou v Dubaji a těší se na světovou výstavu Expo Dubaj. Neopomíná ani na svou sociální rodinku a sítě krmí žhavými fotkami v plavkách.

Elegance tady rozhodně nechybí

Blesk Podcast: „Pokud je Verešové porno deepfake, byl by to masterpiece,“ řekl Orsava

Video se připravuje ...

Zatímco většina komentářů míří na Andreiny sexy křivky a obdiv úžasného těla, najdou se i rýpalky, které by krásnou miss raději viděly raději v burkinách, anebo ještě lépe ve skafandru.

„Kde je elegance? Působíte vulgárně a za každou cenu chcete být sexy," ozvala se například jedna z fanynek." A není to poprvé. Expres.cz nedávno informoval o tom, že se do Andrei pouští „fanynky" často. Nedávný komentář mluví za vše: „Opravdu vám ta nahota stojí za to? Netrpí tím vaše děti?“

Vzhledem k tomu, že Andrea publikuje i foto s rodinou, kde bývá pravidlem, že jsou nejen dokonale sladěni, ale nechybí jim ani glanc, to vypadá, že je vše v nejlepším pořádku!

Pinďour Langmajera, přešlap Verešové. Jak si podle odborníka vedou české celebrity na sociálních sítích?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.