Z Vrbna pod Pradědem na Miss World...: Oslní vlčnovským krojem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Z Vrbna pod Pradědem na Miss World: Oslní vlčnovským krojem!

Mezi palmami se Karolína ve vlčnovském kroji vyjímá. V Karibiku musí zabodovat.
Mezi palmami se Karolína ve vlčnovském kroji vyjímá. V Karibiku musí zabodovat. (Foto Miss World Czech Republic Vitali Bara)

Vítězka Miss Czech Republic 2020 Karolína Kopíncová (23) bojuje v těchto dnech za Česko na 70. ročníku Miss World 2021v Portoriku.

„Byl problém s letenkami. Létá tam málo spojů a nenavazovaly na sebe. Vše se řešilo přes speciální agenturu,“ uvedla Karolína. Dnes už je na ostrově v Karibiku, v metropoli San Juan. Hlavní den pro modelku z Vrbna pod Pradědem nastane 16. prosince. Karolína si zvolila jako soutěžní kostým krásný kroj z Vlčnova na Uherskohradišťsku.

Nejznámější výherkyně České Miss

Video se připravuje ...

Obřadní oblečení

Kroj krásné Karolíně zapůjčil Klub kultury a sportu ve Vlčnově. „Je to nejsvátečnější varianta kroje, obřadní. S nádherným věncem na hlavě – pentlením. Nosí ho svobodná děvčata, nevěsty a jejich družičky,“ popsala krásu ředitelka klubu Petra Kučerová Brandysová (42).

Blesk Podcast: „Pokud je Verešové porno deepfake, byl by to masterpiece,“ řekl Orsava

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.