Christová na dně: Ustojí Ivana kruté rány osudu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Christová na dně: Ustojí Ivana kruté rány osudu?

Ivana Christová
Ivana Christová (Youtube.com)

Letošní rok je pro bývalou missku Ivanu Christovou (51) horskou dráhou emocí. Zatímco zkraje roku si užívala spíše radostné okamžiky poté, co se poprvé stala babičkou, jak měsíce plynuly, zažívala slovenská kráska spíše strastiplné chvíle.

V dubnu letošního roku přišla o svou mladou kamarádku Eriku  (†23), s níž se seznámila na táboře, když bylo mladičké dívce pouhých 9 let. Bohužel nad ní zvítězila zákeřná choroba, a tak se Christová s těžkým srdcem musela s kamarádkou rozloučit.

První československá Miss Ivana Christová vzpomíná na začátky modelingové kariéry

Video se připravuje ...

„Na tvé 23. narozeninky jsem tě, milovaná Eriko, doprovodila do nebíčka k Ježíši a andělíčkům spolu s tvými blízkými, kamarády a lidmi, kteří tě tak velmi milovali. Děkuji ti, lásenko moje, že jsi mi dovolila milovat tě a být s tebou, byla si darem, tvůj úsměv, tvá radost ze života ... Síla v tvém křehoučkém těle, které bojovalo dennodenně s velkou bolestí,“ cituje Christovou web Pluska.sk.    

Osud však Christovou nešetří. I nyní byla nucena dát poslední sbohem své další kamarádce. S velkou bolestí v srdci tak i tentokrát zavzpomínala na svou přítelkyni a vyjádřila upřímnou soustrast i její rodině. „Má milovaná drahá přítelkyně "Cinko", dnes (v neděli) si nás navždy opustila ... zalily mě slzy lítosti, ale vím anebo tuším, že si odešla domů do věčnosti k našemu milovanému otci, k Bohu... Milovala si život, lidi, přírodu, zvířátka a ukazovala si nám tajemství života. Byla si tak jiná.

Missky Ivana Christová a Tťána Gregor Brzobohatá se vyjadřují ke kauze #metoo, soutěži Miss a zákazu promenády v plavkách

Video se připravuje ...

Děkuji za všechny dlouhé nádherné chvíle, které jsme spolu prožily. Plné víry v život, snů, úžasných terapií, kreslení, společných modliteb za lidi a svět. Za všechny tvé dary děkuji. Vždycky říkám, že jsem velmi bohatá, protože mě Bůh a vesmír obdarovává nádhernými lidmi, se kterými kráčím po naší společné cestě životem. Byla jsi pro mě velkým darem,“ vyjádřila se ke kamarádčině věčnému odchodu Ivana Christová.  



Přečtěte si
illenne
29. 10. 2021 • 08:26

Ivana Christová pro mne bude vždy půvabná, příjemná, inteligentní žena, která si na nic nehraje. Je velmi aktivní, nečeká na to, co ji spadne do klína. Podnikání ji uživí, má hodnou dceru a nyní i vnučku Zoju. Přeji hodně zdraví a štěstí.

sorgedoktor
26. 10. 2021 • 19:32

Nenaslo by se neco veselejsiho....

kov3
26. 10. 2021 • 13:07

Kedysi krásna babenka, dnes Halina ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.