Skon hvězdy seriálu Chlapci a chlapi: Předčasná smrt syna známé zpěvačky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Skon hvězdy seriálu Chlapci a chlapi: Předčasná smrt syna známé zpěvačky

Boris Slivka v seriálu Chlapci a chlapi
Boris Slivka v seriálu Chlapci a chlapi (reprofoto ČT, Nova, Youtube)

Příběhy mladých mužů nastupujících do povinné vojenské služby se na obrazovky vrací snad každý rok. Seriál Chlapci a chlapi, který byl natočený ještě těsně před revolucí, si získal velkou oblibu. Jeden z jeho hrdinů už ale bohužel není mezi námi.

Se smutnou zprávou, že zemřel herec Boris Slivka (†57), který si zahrál Vladka Rutkaje, přišel novinář a spisovatel Miroslav Graclík (53). Ten úmrtí herce oznámil na sociální síti. „Vzpomínáte na čestného, ale prchlivého Vladka Rutkaje ze seriálu Chlapci a chlapi, kde hrál na kytaru, zpíval, ale i prožíval trable se svou manželkou?“ ptal se svých sledujících, aby následně pokračoval dále.

„Hrál ho slovenský herec Boris Slivka. Zdá se mi to neuvěřitelné, ale Boris zemřel. Bylo mu pouhých 57 let,“ oznámil Graclík, který dle webu Blesk.cz následně shrnul i jeho životní příběh. „Na Slovensku natáčel a filmoval od svých jedenácti let. Když v roce 1988 vysílala Československá televize v premiéře právě Chlapce a chlapy, emigroval jako pětadvacetiletý do Ameriky, kde udělal kariéru v realitách,“ prozradil spisovatel, který je v kontaktu s hercovou maminkou, herečkou, známou slovenskou zpěvačkou a hvězdou TV Šlágr Májou Velšicovou (85). Co bylo ale příčinou úmrtí Slivky, neuvedl.

První díl seriálu si můžete připomenout zde: 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.