Andreo, na to pozor! Tohle může Verešové pěkně ublížit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Andreo, na to pozor! Tohle může Verešové pěkně ublížit

Ne nadarmo se říká, že pro krásu se musí trpět. Pro modelky toto heslo platí dvojnásob. Aby vypadaly vždy dokonale, musí leccos vydržet. Modelka Andrea Verešová (40) je toho zářným příkladem.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

mord
08. 05. 2021 06:57

Bellmeku, ty stará ulhana nulo. Verešová sice začíná vypadat podivné, ale tebe hnusná smudlo nedozene nikdy

-bello-
07. 05. 2021 17:30

Web AHA někdy tak blbne, že se stihne otisknout jen něco.

Chtěla jsem napsat, že Verešová spěje do hnusoty, protože se z ní stává šlachovitý kovboj, chodidla hezká nemá, má je široká, jako dorota z pole a haluxy k tomu. Jestli má kladívkové prsty nevím, ale zato vím, že má 5 chlupů na hlavě místo bohaté hřívy a že je hloupá ( ale to se všeobecně ví).
Jo Volopich je trouba! a to se ví taky.

-bello-
07. 05. 2021 17:24

AHel
myslím, že o tom nic nevíte.Opetace jsou exkluzivní v Česku a navíc zadarmo, nemusíte chodit k soukromému! úKladívkový prst je úplně něco jiného, než halux.¨Ve 40 nemá každá druhá halux, protože to je nejen podpadky , ale i dědičným zatížením atd.
Verešová spěje do hnusoty, kdy se z ní stává šlach, jak dorota z pole a faluxy k tomu .

AHel
07. 05. 2021 13:27

Co to je za nesmysl, po 40 v Čechách má každá druhá haluxy, ovšem ze zahraničí se sem nedostanou opravdu kvalitní pomůcky na prevenci, všechno je podvod a k ničemu. Operace kloubů se dělá po staru, je to bolestivé, vyřadí Vás to z provozu na strašně dlouho a ještě se to vrací. V Motole něco tvoří, ale pan profesor to raději dělá pořádně v soukromém zdravitnickém zařízení na Evropské za 30 tis. za jednu nohu. Orthopedi to neřeší, praktický lékař nad tím mávne rukou, že jsou horší věci. Divím se, že to někdo pořádně nevezme ro rukou a nepřivede do Čech způsoby řešení z 21 stolení. Vím, že si lidé ve světě zmenšují nohy a jde to, a zde se neřeší nic, jo alkoholici, to je nemoc, do toho se pouští. Každé ženě, která to má, že to nelíbí, ale operační výsledky jsou spíše hrozné...tak jak to řešit. Je nechutné, že se tomu bulvár posmívá, poukazuje na to..­..ob­hrou­blos­t...­.hnus. Varešovou nemusím, ale toto může napsat jen tupec!!!!!!!! Má moje 100% zastání.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.