Prachař prchá od Batulkové! Jako matka jsem selhala, vzpomíná herečka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Prachař prchá od Batulkové! Jako matka jsem selhala, vzpomíná herečka

Herečka Dana Batulková a její syn moderátor a hudebník Jakub Prachař
Herečka Dana Batulková a její syn moderátor a hudebník Jakub Prachař  (Blesk.cz)

Jakub Prachař (37) doteď přebýval u matky Dany Batulkové (63)  kvůli rozvodu s Agátou (35). Situace se ovšem změní od května, kdy si herec pronajal srub u Slapské přehrady. Jak probíhá aktuální koexistence s paní matinkou nevíme, něco málo z minulosti ovšem před časem odtajnila sama herečka. 

„Teď mám třetí pokus o odstěhování od maminky, pronajal jsem si srub na Staré Živohošti, jenže teď nevím, jak je to s těmi okresy. Ale mám to tam až od května, tak snad se to do té doby uklidní,“ zadoufal ve světlé zítřky po uvolnění pandemických opatření Jakub Prachař¨v talk-show 7 pádů Honzy Dědka. Podle všeho tedy už pomalu začíná balit kufry, opakovanému opuštění rodného hnízda nic nebrání. Jaké pocity má z toho aktuálně jeho maminka nevíme, každopádně jejich soužití za Kubíkova ranného mládí prý bylo hodně divoké!

7 pádů Honzy Dědka dnes: Prachař prozradí, proč má na hrudníku vytetovaný penis

Video se připravuje ...

„U výchovy Kuby jsem plakala a říkala sama sobě, že jsem selhala jako matka, protože měl období, kdy mluvil sprostě. Byl malinký, byly mu třeba dva roky. Nikdy jsem ho za to netrestala, jen jsem se snažila to přežít. Pak to úplně přestalo. Ale musím říct, že to bylo docela krušné. Těmi svými výroky z dětství je dodnes slavný, ale jako matka jsem kvůli tomu byla v nervech, že jsem selhala," zavzpomínala Dana Batulková v rozhovoru pro Prima Ženy. 

Agáta Prachařová s dcerou Miou (3): Blonďatý ďáblík svého tátu Kubu Prachaře nezapře!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.