Návrat úspěšného sitcomu? Tomáš Matonoha promluvil o Comebacku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Návrat úspěšného sitcomu? Matonoha promluvil o Comebacku!

Za dvanáct let od první klapky se herci z Comebacku snad vůbec nezměnili!
Za dvanáct let od první klapky se herci z Comebacku snad vůbec nezměnili! (Instagram, archiv)

Je to již téměř 13 let, co televize Nova uvedla první díl úspěšného sitcomu Comeback! I po takové době se úspěšný seriál již několikrát vrátil na televizní obrazovky a je vidět, že diváky baví stále stejně. Jak na seriál vzpomíná Tomáš Matonoha (50) alias Tomáš Pacovský?

V roce 2008 se televize Nova rozhodla dát po nějaké době opět šanci sitcomům a s Comebackem rozhodně nešlápla vedle! Seriál se těšil takové oblibě, že i dnes spousta fanoušků prosí o alespoň jednu sérii navíc! Představitel padlé popové hvězdy Tomiho Paciho ale seriál až donedávna neviděl.

„Přiznám se, že jsem ten seriál po natočení nesledoval, chtěl jsem si nechat odstup a začal jsem ho sledovat až teď. Jeden z velkých fanoušků je moje dcera, které je teď 9 let, takže jsme se dívali spolu. S odstupem času jsem už vlastně zapomněl o čem to je, po těch 10 až 12 letech. Na některé díly, na které jsem zapomněl, se musím koukat jako normální divák. Vzpomínám velmi pozitivně," svěřil se Tomáš Matonoha webu ŽivotvČesku.cz.

Provokatérka Kristýna Leichtová o nahé fotce před porodem: Nebyla poslední!

Video se připravuje ...

Svou postavu, bývalého popového zpěváka Tomáše Pacovského, ztvárnil tak věrohodně, až si lidé mysleli, že je takový i ve skutečnosti. Herec má toho se svou postavou ale pramálo společného. „Tomi Paci je přeci jen sitcomová postava, velmi stylizovaná a podobnosti mezi mnou a jím je tam opravdu velmi málo," přiznal herec, který také uvedl, že úspěch seriálu tkvěl v neotřelém humoru, který byl překvapivě blízký velké skupině lidí. Vzhledem k tomu, že i nyní je poptávka po nové řadě, byla namístě otázka, zda by do toho šel Matonoha znovu: „Vrátil bych se velice rád a doufám, že ta nabídka přijde," dodal herec.

KARLOS SHOW: Vémolu „buzeroval“ Bart Simpson. Hašek mluvil o kandidatuře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.