Matouš Ruml porušil zákaz! Může za to… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Matouš Ruml porušil zákaz! Může za to…

Matouš Ruml: film Ubal a zmiz.
Matouš Ruml: film Ubal a zmiz. ( M. Sekanina, CinemArt)

Co by pro roli neudělal… Herec Matouš Ruml (35) se před lety zřekl kouření cigaret, ale lákavá nabídka na roli ve filmu Ubal a zmiz ho na chvíli přiměla tomuto zlozvyku opět propadnout. Zůstala mu silná vůle i po natáčení?

Někdy herci musí odložit svá přesvědčení stranou, pokud jde o zajímavou roli, což se týká i hvězdy sitcomu Comeback, herce Matouše Rumla. Ten po šesti letech opět přivoněl k cigaretám, kterým dal však po natáčení opět sbohem. „Koupil jsem si krabičku už před prvním natáčecím dnem, abych se rozkouřil a abych nekašlal a podobně, kouřil jsem ještě deset dnů před natáčením,“ svěřil se herec webu Super.cz.

Ubal a zmiz: Dva kamarádi, Mireček (Matouš Ruml) a Vilém (Janek Gregor) se živí pěstováním trávy a dostanou nabídku, která se neodmítá. Prodat veškeré zásoby trávy za jednu noc... • TRAILER

Video se připravuje ...

Pro Matouše to byl tak nepříjemný zážitek, až ho to jen utvrdilo v tom, že učinil správné rozhodnutí a cigaretám se bude i nadále vyhýbat. „Hned první natáčecí den, kdy jsem začal kouřit, jsem se tak překouřil, že jsem věděl, že toho zase nechám a nekouřím,“ přiznal na premiéře krimikomedie Ruml.

Gottová chce pracovat v ochrance! A Leichtová o svém zneužití a výchově

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.