Ubal a zmiz: Ruml a Lambora kšeftují s trávou v novém filmu, zpívá jim k tomu Tom Sean | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ubal a zmiz: Ruml a Lambora kšeftují s trávou v novém filmu, zpívá jim k tomu Tom Sean

Video se připravuje ...

Matouš Ruml (35), Marek Lambora (26), Duy Anh Tran (27) nebo “harrypotterovský” Predrag Bjelac (58) jsou hvězdy nového filmu Ubal a zmiz. Titulní písničku k filmu o bláznivé noční jízdě, v níž jde o velké peníze, podivný kšeft s balíkem trávy i o sekání malíčků nazpíval Tom Sean (16).

Film přijde do kin 8. července a jedná se o Tomovu první filmovou písničku. „Písničku jsem složil s mýma kamarádama Járou Divišem a Samuelem Gyertyákem. Song pak produkoval můj producent Honza Gajdoš,“ těší se mladý zpěvák.  

Příběh filmu se odehrává v průběhu jednoho dne, jedné šílené noci v atmosféře nočního Žižkova, kde se dá podle slov režiséra Adama Hobzika „ještě nadechnout a ucítit něco skutečného“. Propletený příběh připravovaného filmu má mnoho překvapivých zvratů a vyznačuje se humorem i stylizací. Mafiáni v něm sekají malíčky a pražský Žižkov připomíná devadesátkový Bronx.

VIDEO: Ubal a zmiz: Titulní song nového filmu nazpíval Tom Sean

Video se připravuje ...

Na české poměry netradiční žánr komedie s kriminální zápletkou, černý humor, vymazlená obrazová koncepce, to vše nabízí debut talentovaného mladého tvůrce Adama Hobzika. Ve filmu dále hrají Janek Gregor, Karel Dobrý, Martin Hofmann a Leoš Noha.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.