Tom Sean oslavuje lásku: Neřeší orientaci, barvu pleti ani věk... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tom Sean oslavuje lásku: Neřeší orientaci, barvu pleti ani věk...

Video se připravuje ...

Zpěvák Tom Sean (16), mladší bratr herce Davida Gránského (29), má nový song. Vydal ho na 1.máje a je jak jinak – o lásce! Producent Honza Gajdoš kompletně nově zprodukoval coververzi písně LOVE IS EVERYWHERE, kterou nazpíval Tom jako oslavu lásky jako takové. Zastává se menšin a tvrdí, ze láska je jen jedna bez ohledu na barvu pleti, orientaci, věk...

Tom se poprvé do povědomí široké veřejnosti zapsal svými ranými hity „Heart Hotel“ a „Reach the Stars“. Od té doby vydal dalších osm singlů. Aktivní je i na sociálních sitích. Zejména pak na sociální síti TikTok, kde měl v srpnu roku 2020 nasbíraných 150 tisíc odběratelů a více než 2 milióny tzv. srdíček. Působí i na Instagramu, kde má v současné době 60 tisíc sledujících. 13. prosince 2020 vyšel jako singl song s názvem TY TO VÍŠ. Ten se setkal s úspěchem v hitparádě Rádia Junior, ve které se suverénně udržel celých deset týdnů, tedy maximální možnou dobu.

Video se připravuje ...

Přesně o dva měsíce poté v únoru pak Sean vydal videoklip k nové písni Sami, jejíž text reaguje na vývoj mezilidských vztahů, samotu a celkovou hořkost, která plyne z pandemie koronaviru.  Složil virální skladbu Díky vám, kterou vydala TV Prima a nazpívali herci ze seriálu Sestřičky.  Napsal a nazpíval také Ubal a zmiz, ústřední song stejnojmenné české komedie.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.