15-letý bráška Gránského: Výhrůžky smrtí a nadržení úchylové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

15-letý bráška Gránského: Výhrůžky smrtí a nadržení úchylové

Tom Sean na natáčení svého videoklipu Reach the stars
Tom Sean na natáčení svého videoklipu Reach the stars (Marek Pátek)

Přestože mu je teprve patnáct let, zažívá Tom Sean jako zpěvák a influencer nevídaný úspěch. Avšak s popularitou přichází i odvrácená tvář této profese. Mladší bratr Davida Gránského (27) promluvil o šikaně na internetu a útocích pedofilů.

Rozhodl se jít vlastní cestou bez jakékoliv pomoci, to je jeden z důvodů, proč dlouho tajil, že je bratr herce Gránského. „Vždy mi přišlo blbý přiživovat se na kariéře mého bratra. Je spousta lidí, kteří se jmenují jako jejich slavní příbuzní, já chtěl jít vlastní cestou a dokázat to sám,“ vysvětlil Tom Blesku, proč s pravdou vyšel ven až teď.

V době, kdy vyšel první videoklip s názvem Heart Hotel, stal se mladičký kluk hvězdou internetu.  Na sociálních sítích patří mezi české hvězdy, které jsou úspěšné na aplikaci Tik Tok, na níž vymýšlí krátké klipy do známých písniček.

Avšak kromě úspěchu zažil Sean i odvrácenou stranu slávy. „Za začátku mi psali lidi jen komentáře, jak se jim líbí, nebo nelíbí moje tvorba. Dnes se běžně potkávám s tím, že mi přejí, ať umřu. Píšou mi i detaily, že mám skočit z mostu a podobně,“ přiznal mladík Blesku s dovětkem, že se setkal i se sexuálními útoky.

„Čtyřicetiletí pánové mi vypisovali, ať jim pošlu fotky svých intimních partií. Přijde mi to nechutné,“ řekl Sen Blesku.  Negativní komentáře a útoky pedofilů řeší se svou matkou, bratrem a lidmi okolo. „Je důležité o tom mluvit, pak to jde snášet lépe,“ svěřil se.

Gránského bratr, zpěvák Tom Sean: Tímhle klipem vstoupil do showbyznysu.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.