Ženatý David Gránský: Miminko na cestě?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ženatý David Gránský: Miminko na cestě?!

David Gránský s manželkou Nikolou
David Gránský s manželkou Nikolou (facebook.cz)

V červenci si vzal dlouholetou partnerku Nikolu, se kterou má prý idylický vztah. Svatbu v krásném resortu si dvojice užila naplno a vše jim vyšlo podle plánu. Vzhledem k tomu, že si řekli »ANO« a jsou spolu řadu let, nabízí se otázka, zda už zadělávají na miminko.

David Gránský (27) se nezastaví. Mladý herec je totiž velmi pracovitý a rozjíždí jeden projekt za projektem. K hraní kontroluje stavbu domu na venkově, moderuje a s novomanželkou Nikolou donedávna zařizovali veselku. Co je čeká nyní? Že by konečně i děťátko?

„Deset let se nás každý ptal, kdy bude svatba, a teď se to změnilo na: kdy budou děti. Nebrání se tomu, není to ale aktuální. Až to přijde, tak to přijde. Teď stavíme dům a investujeme do toho hodně energie, financí a času. Ale pokud by to přišlo, tak budeme jedině rádi,“ svěřil se Gránský Aha! pro ženy. Miminku by se na venkově, kde bydlení staví, určitě líbilo.

 Fešák z Modrého kódu David Gránský prozradil detaily o své svatbě! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.