David Gránský: Nečekaný konec v Modrém kódu! PROČ? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

David Gránský: Nečekaný konec v Modrém kódu! PROČ?

Křest knihy Modrý kód: David Gránský, Sabina Laurinová a Lucie Kožinová
Křest knihy Modrý kód: David Gránský, Sabina Laurinová a Lucie Kožinová (herminapress.cz)

Koupil pozemek, vzal si hypotéku a staví si dům snů. A další peníze David Gránský (27) investuje do svatebních příprav. Přesto si dal seriálovou pauzu. Prý si to může dovolit...

Díky předtočeným dílům si toho diváci primáckého seriálu Modrý kód zatím nevšimli, ale herec a moderátor na pět týdnů opustil svého doktůrka Matyáše Bojana. „Měl jsem delší dobu pauzu, poprosil jsem o odchod. Bylo to z toho důvodu, abych mohl mít víc času na sebe, stavbu domu a hlavně na přítelkyni a plánování svatby,“ prozradil deníku Aha! Gránský, který se po sedmi letech soužití chystá v srpnu říct »ano« své snoubence Nikole Madunické (25).

Vydělané koruny se mu tak pomalu, ale jistě kutálejí do všech stran. Část polyká svatební agentura, kterou si najal. Další peníze mizí v luxusní stavbě ve Statenicích u Prahy, kde si herec staví hnízdečko lásky hned vedle vily svých rodičů. „Dům už skoro stojí, tak v srpnu by měl být hotový, na Vánoce už budeme bydlet. Teď zažíváme hezké, ale náročné období. Je to všechno nákladné, ať už stavba nebo svatba, ale všechno rádi řešíme,“ přiznal David.

„Zatím nebudu prozrazovat, jestli se do Modrého kódu vrátím, nebo ne. Nevím, jestli by to produkce chtěla. Chtějí to nechat v nějakém překvapení,“ řekl Aha! herec poněkud tajemně. S tím, že by definitivním odchodem z Modrého kódu přišel o finanční jistotu, si hlavu neláme.

„Zase bych neodešel, kdybych neměl dostatek financí. Asi jsem si nahrabal předtím nějaký polštář, se kterým jsem schopný vyjít. Ale čeká mně spoustu projektů, nejsem závislý na jednom seriálu,“ prohlásil přesvědčivě Gránský s tím, že bude účinkovat v muzikálu Tarzan a v květnu spatří světlo světa jeho první singl. „Už se nemůžu dočkat,“ dodal natěšeně.

 Fešák z Modrého kódu David Gránský prozradil detaily o své svatbě! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.