Gránský se snoubenkou na pláži: Tajné líbánky nanečisto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gránský se snoubenkou na pláži: Tajné líbánky nanečisto!

David Gránský a jeho Nikola jsou krásný pár
David Gránský a jeho Nikola jsou krásný pár (Instagram)

Do bílých šatů chytnout bronz si přeje každá nevěsta. David Gránský (27) to své nastávající manželce dopřál a vzal ji na zkušební líbánky k moři. Budoucí paní Gránská se mu za odměnu předváděla v sexy bikinách!

David a Nikol se do toho rozhodli praštit po desetiletém soužití. „Myslím, že je to jedna z mých největších výher. To, že se těším domu, to, že můžu někomu říct, že se cítím na prd, to, že mám vedle koho usínat, a to, že mi večer dá někdo pusu na rameno, když spím,“ vyznává se nevěsta z lásky k herci a moderátorovi. „Mám někoho, koho miluju a o koho se vždycky starám. A jsem pyšná, že se nám to daří udržet ve fázi, která je ještě hezčí než ta začáteční,“ tvrdí Nikol.

Nikol zapózovala u bazénu hned několikrát v dvoudílných plavkách a odkryla tak své dokonalé křivky. A štěstím jásá i David. „Najít spřízněnou duši je nejtěžším životním úkolem,“ říká Gránský. Kde se nacházejí, si oba nechali pro sebe.

 Fešák z Modrého kódu David Gránský prozradil detaily o své svatbě! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adam.jacques
19. 4. 2019 • 14:30

Chlapče... Ty se buď nesvlíkej, nebo začni cvičit

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.