David Gránský: Výpověď! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

David Gránský: Výpověď!

David Gránský zuří.
David Gránský zuří. (Foto: Archiv FTV Prima a TV Nova)

Je vzteky bez sebe! Až diváci upozornili Davida Gránského (26) na to, že má v půlce dubna vystupovat v Třebíči. On ale o ničem nevěděl, a tak se jim začal omlouvat. Jak ale zjistil až později, za vše může divadlo, ve kterém dal výpověď!

„Teď mi někdo napsal, že se na mě těší 16. dubna v Třebíči. Omlouvám se, ale do dnešního dne se mi nikdo z Divadla Radka Brzobohatého o tomto zájezdu ani nezmínil. Hlavně že mě uvádí v obsazení na plakátu!“ rozčiluje se herec, moderátor a bývalá hvězda show Tvoje tvář má známý hlas.

Ve zmiňovaném divadle dal totiž výpověď a odešel do nového souboru k bývalé principálce Haně Gregorové (65). Ta nejprve Divadlo Radka Brzobohatého prodala a nyní buduje nový soubor, se kterým zkouší komedii Tři letušky v Paříži. „Celé to začalo tím, že se v divadle dozvěděli, že k paní Gregorové odešla Eva Burešová. Na základě toho dostala hodinovou výpověď. Tu vzápětí podal David Gránský s tím, že nechce čekat na to, až ho taky vyhodí,“ prozradil deníku Aha! nejmenovaný zdroj.

„Gregorová nikdy nové divadlo zakládat nechtěla, ale když se naskytla šance mít tuto skvělou hru, tak neodolala a dala do kupy soubor a režíruje ho,“ svěřil Aha! jeden z herců.

 David Gránský: Co mu záviděla Sabina Laurinová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bb88
10. 4. 2018 • 07:16

A *** budeš kamaráde. Šukat a každý den. Paní principálová si na to potrpí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.