Hvězda Modrého kódu Gránský: První potomek na cestě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda Modrého kódu Gránský: První potomek na cestě?

David Gránský s manželkou Nikolou.
David Gránský s manželkou Nikolou. (Foto Aha! – Mária Rušinová, Karel Kopáč)

David Gránský (27) se nedávno oženil, a dokonce má téměř dokončený dům. Po pracovní stránce si herec také nemůže stěžovat, a tak se nabízí otázka, zda neplánuje po veselce s manželkou Nikolou miminko.

Kvůli stavbě domu na pár týdnů opustil svou roli doktora Matyáše Bojana ze seriálu Modrý kód. Avšak díky ohlasům diváků se s obrazovkou neloučí. Nemusí mít tedy starost, že dům ve Statenicích u Prahy zůstane nedokončený.

"Barák už víceméně stojí, takže se nebojím, že bych ho nedostavěl. Není to jen díky televizním projektům, ačkoliv je to můj velký příjem. Kdybych dělal jenom divadlo, budu muset, bohužel, stavět barák jenom z divadla, třeba o něco skromnější. Ale jsem samozřejmě rád, že se Modrý kód pořád točí," svěřil se dle Super.cz.

S partnerkou Nikolou se Gránský zasnoubil loni na dovolené v New Yorku po devíti letech vztahu. Svatba proběhla letos v červnu. A zatímco dříve byl bombardován otázkami, kdy bude konečně veselka, nyní se všichni ptají, zda si pořídí miminko. Přestože herec založit rodinu prozatím neplánuje, v baráčku s manželkou chystají dva dětské pokojíčky.

"Tuhle otázku jsme zatím ještě ani neotevřeli. Uvidíme, jak to bude probíhat, ale ničemu se nebráníme. Niki tedy tuhle moji odpověď nenávidí. Má pocit, že to mám teda v plánu. Ale ne, není to aktuálně na pořadu dne. Je mi sedmadvacet, tak mám ještě dost času," řekl webu Super.cz Gránský.

Ženáč David Gránský: Svatba trvala tři dny a svatební noc se odehrála ráno!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.