Roman Šebrle: Proč jsem se svékl donaha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Roman Šebrle: Proč jsem se svékl donaha!

Roman Šebrle se toho nebojí.
Roman Šebrle se toho nebojí. (Foto Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, Instagram.com)

Není exhibicionista, ale zastydlý puberťák! Roman Šebrle (44) deníku Aha! prozradil, proč se pořád nechává fotit nahý a pak své obnažené pozadí vystavuje na sociálních sítích. Alkohol v tom dle jeho slov prý roli nehraje...

Lechtivý obrázek vznikl na dovolené v Itálii. „Chladil jsem se po sauně,“ přiznal Aha! moderátor a bývalý desetibojař. Na středečním večírku televize Prima naštěstí objevil i jiné, bezpečnější formy ochlazování. Většinu času trávil se studeným pivem a kalhoty na správném místě. „Byla to taková mladická nerozvážnost,“ krčil Šebrle rameny a stydlivě koukal do země. Na otázku, jak na fotku reagovali doma, odpověděl velmi vyhýbavě: „Manželka ji neviděla. Doma jsme to vůbec neřešili...“


U Šebrlů se ale určitě nenudí. Roman se postaral o rozruch už minulý rok v únoru, kdy místo valentýnského přání zveřejnil svůj nahý zadek na sjezdovce v rakouských Alpách. V srpnu se pak vášnivě líbal se sekretářkou Denisou. Je jasné, že doma musí být urostlému moderátorovi asi pěkné horko, takže se nemůžeme divit, že se musí tak často ochlazovat.

David Gránský (27)
Král mejdanu
Před rokem byl k neutahání Šebrle, letos to za něj vzal doktůrek Matyáš Bojan ze seriálu Modrý kód. Pivo prakticky nedal z ruky, a jakmile uslyšel první tóny, vlítl do vřavy pod pódiem, kde divoce tančil. Na hlavě klobouček z tomboly, přes oči tmavá skla brýlí. Kelímek s pěnivým mokem rozjařeně zvedal nad hlavu a nakonec se o něj i podělil s Miroslavem Šimůnkem (41). Jak vidno, i když se David nedávno oženil s přítelkyní Nikolou, papuče rozhodně nenasadil.



Láďa Hruška (41)
Král střelnice
Mistr vychytávek celý večer usrkával jen vodu. „V detoxu se toho dá za střízliva udělat spoustu zdařilého,“ prohlásil moderátor a zkušeně se na střelnici z pouti chopil obou vzduchovek, naplnil je broky a vystřílel si hned několik papírových růží. „Nepiju, protože už od srpna točím. Takže mi končí zábava a začíná zase dril,“ dodal Hruška.

Zdeněk Pohlreich (62)
Král stylu
Sotva se objevil, strhl na sebe pozornost všech. Na sobě měl totiž pestrobarevnou košili s klokanem. „To je moje oblíbená košile do teplého počasí. Jen si sáhněte, je to dokonalý,“ pochvaloval si Aha! obávaný kat všech českých kuchařů. „To jsem vydyndal od italského distributora olivového oleje na Sicílii. Nakupuju radši v zahraničí, nikde jinde to neprodávají. Baví mě i japonští návrháři, manželka v tom taky trochu jede,“ prozradil Pohlreich.

Roman Šebrle se Blesk.cz svěřil, proč se obnažuje na veřejnosti!

Video se připravuje ...





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.